Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 13th, 2024

Verstappen maakt indruk: "Hij scoort alsnog de meeste punten"

dinsdag, 13 augustus, 2024

Max Verstappen gaat de tweede seizoenshelft in als de leider in het wereldkampioenschap. Ondanks een mindere reeks heeft hij nog altijd een flinke voorsprong op de concurrentie. Karun Chandhok stelt dan ook dat Verstappen de beste coureur was in de eerste helft van het seizoen.

Red Bull wil RB20 niet omschrijven als diva

dinsdag, 13 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een wisselvallige eerste seizoenshelft. Ze begonnen het seizoen op een oppermachtige wijze, maar daarna werden ze ingehaald door de concurrentie. Paul Monaghan is van mening dat de RB20 niet kan worden omschreven als een diva.

Hill ziet Newey wel naar Aston Martin overstappen

dinsdag, 13 augustus, 2024

Adrian Newey heeft nog altijd geen officieel bericht naar buiten gebracht over zijn toekomstplannen. De Britse topontwerper vertrekt begin volgend jaar bij Red Bull Racing, en inmiddels lijkt het er op dat hij naar Aston Martin gaat. Ook Damon Hill stelt dat hij heeft gehoord dat er iets in de pijpleiding zit.

Albon verwacht geen Williams-zeges in 2026

dinsdag, 13 augustus, 2024

Het team van Williams heeft grote dromen. De Britse renstal wil op termijn weer mee kunnen strijden om de topposities. Alexander Albon is blij dat Williams eerlijk tegenover hem is, maar hij denkt niet dat ze in 2026 weer kunnen meestrijden om de zeges.

Porsche zet definitief streep door Formule 1-plannen

dinsdag, 13 augustus, 2024

De Formule 1 heeft de aandacht getrokken met de nieuwe motorregels voor 2026. Meerdere fabrikanten toonden interesse. Audi, Ford en Honda besloten zich in te schrijven. Ook Porsche had interesse, maar de plannen gingen niet door. De Duitsers laten weten dat het ook niet meer op de agenda staat.

Red Bull ziet Verstappen als een grote sportlegende

dinsdag, 13 augustus, 2024

Max Verstappen kan dit jaar voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden. De Nederlander beleeft een lastig seizoen, maar bij Red Bull zijn ze nog steeds heel erg tevreden met hem. Pierre Waché ziet Verstappen zelfs als een enorme sportlegende.

Brown wil zo lang mogelijk vasthouden aan twee kopmannen

dinsdag, 13 augustus, 2024

Het team van McLaren heeft een zeer succesvolle eerste seizoenshelft achter de rug. De Britse renstal jaagt op Red Bull, en Lando Norris en Oscar Piastri wisten allebei een race te winnen. Zak Brown blijft vasthouden aan een systeem met twee kopmannen, al kan dat later dit seizoen veranderen.

Verstappen blijft dominant: meeste rondjes aan de leiding in 2024

dinsdag, 13 augustus, 2024

De eerste seizoenshelft verliep spannender dan verwacht. Zeven verschillende coureurs wisten een Grand Prix te winnen, en vier teams strijden momenteel om de topposities. Wie een blik op de cijfers werpt, ziet dat Max Verstappen nog steeds de meeste rondjes aan de leiding heeft gereden.

Hamilton had het zwaar in jaren zonder zeges

dinsdag, 13 augustus, 2024

Lewis Hamilton heeft de eerste seizoenshelft op een ijzersterke manier afgesloten. Hij wist twee races te winnen, en daarmee maakte hij een einde aan een aantal jaren zonder zege. Hamilton geeft eerlijk toe dat het zwaar was om niet te winnen in de Formule 1.

Hill luistert naar zijn gevoel en verwacht titel Verstappen

dinsdag, 13 augustus, 2024

Max Verstappen gaat momenteel nog aan de leiding van het wereldkampioenschap. Hij heeft een aantal zware races achter de rug en de concurrentie komt steeds dichterbij. Damon Hill luistert naar zijn onderbuikgevoel en hij stelt dat het heel moeilijk gaat worden om Verstappen te verslaan.