Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 12th, 2024

Wolff wil met Mercedes aanval openen op top drie

maandag, 12 augustus, 2024

Het team van Mercedes boekte veel progressie in de eerste seizoenshelft. Ze begonnen het jaar met een kansloze achterstand op de concurrentie, ze reden het gat dicht en ze vechten nu om de zeges. Teambaas Toto Wolff wil nu dat Mercedes in de tweede seizoenshelft gaat jagen op een plekje in de top drie.

Hamilton ontvangt waarschuwing: "Soort Schumacher-situatie"

maandag, 12 augustus, 2024

Na dit seizoen vertrekt Lewis Hamilton bij het team van Mercedes. De Britse zevenvoudig wereldkampioen maakte de veelbesproken overstap naar Ferrari. De hype is groot, maar Marc Surer denkt dat Hamilton het heel erg zwaar gaat krijgen naast Charles Leclerc.

Piastri bereikt opvallende mijlpaal in eerste seizoenshelft

maandag, 12 augustus, 2024

Er gebeurde zeer veel in de eerste seizoenshelft van de Formule 1. Zeven verschillende coureurs wisten races te winnen, maar zeker niet alle coureurs reden alle rondjes. Slechts één coureur heeft alle racerondes in de eerste seizoenshelft van 2024 afgelegd.

Hill prijst rijderskeuze Williams: "Perfecte combinatie"

maandag, 12 augustus, 2024

Carlos Sainz en Alexander Albon zijn volgend jaar teamgenoten bij Williams. De verwachtingen zijn hoog en men vraagt zich af hoe het interne duel zich zal gaan ontwikkelen. Volgens Damon Hill gaat Williams profiteren, want hij verwacht dat ze een perfecte combinatie gaan vormen.

Nio EL8 review – groot en ruim, maar met minder stoelen dan jij denkt

maandag, 12 augustus, 2024

Nio is nog maar kort op de markt en telt al zes modellen. De nieuwste is meteen de grootste, de ruimste en de meest luxe: de Nio EL8. De prijs loopt op tot bijna een ton. Wat krijg je voor dat geld?

Zhou ziet oneerlijke behandeling: "Kreeg veel racistische berichten"

maandag, 12 augustus, 2024

Guanyu Zhou rijdt sinds 2022 in de Formule 1. De kans is groot dat hij volgend jaar zonder zitje zit, maar hij blijft positief. Zhou geniet van zijn tijd in de Formule 1, maar hij stelt dat hij niet altijd even eerlijk is behandeld. Hij legt uit dat hij te maken kreeg met racisme.

Jaarabonnement keert tijdelijk terug bij Viaplay

maandag, 12 augustus, 2024

Viaplay heeft vlak voor de start van de tweede seizoenshelft van de Formule 1 een opvallende actie in het leven geroepen. De van oorsprong Scandinavische streamingdienst heeft ervoor gekozen om de goedkopere jaarabonnementen voor eventjes terug te brengen.

Haas aast op zesde plaats in constructeurskampioenschap

maandag, 12 augustus, 2024

Het team van Haas is bezig met een goed seizoen in de Formule 1. De Amerikaanse renstal heeft al een aardige hoeveelheid punten gepakt, en dat geeft ze veel zelfvertrouwen. Teambaas Ayao Komatsu stelt dat Haas gaat voor de zesde plaats in het constructeurskampioenschap.

Wolff geeft toptalent Antonelli vertrouwen

maandag, 12 augustus, 2024

Het lijkt er sterk op dat Andrea Kimi Antonelli volgend jaar gaat debuteren in de Formule 1. Hij is de topfavoriet voor het zitje bij Mercedes, en daar hebben ze veel vertrouwen in hem. Antonelli voelt zich op zijn plek bij Mercedes, en hij heeft een zeer goede band met teambaas Toto Wolff.

Red Bull ontkent RB20 te hebben ontworpen voor rijstijl Verstappen

maandag, 12 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing beleeft een lastig seizoen in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal is hun voorsprong kwijt, en ze moeten nu echt strijden voor de zeges. De tegenvallende prestaties zorgen voor allerlei geruchten, maar technisch directeur Pierre Waché ontkent dat de RB20 is ontworpen voor een specifieke rijstijl.