Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 10th, 2024

Gasly geeft Bearman tips over Ocon

zaterdag, 10 augustus, 2024

Oliver Bearman rijdt volgend jaar zijn eerste volledige seizoen in de Formule 1. De Brit gaat rijden voor Haas, en daar wordt hij de teamgenoot van Esteban Ocon. Ocons huidige teamgenoot Pierre Gasly geeft Bearman tips voor het aankomende Formule 1-seizoen.

Williams versterkt team met bijna 250 werknemers

zaterdag, 10 augustus, 2024

Het team van Williams barst van de ambitie. Onder leiding van teambaas James Vowles zet het team grote stappen. De Britse teambaas probeert het team te hervormen en hij onthult dat er in de afgelopen maanden bijna 250 nieuwe mensen bij het team zijn gekomen.

Hill gunt Doohan Formule 1-debuut

zaterdag, 10 augustus, 2024

Het team van Alpine heeft nog een zitje vrij voor 2025. Esteban Ocon gaat het team verlaten, en er is nog geen vervanger gecontracteerd. Jack Doohan wordt gezien als een grote kanshebber, en volgens Damon Hill zou de Australiër een goede keuze zijn.

Webber razend trots op Piastri: "Daden zeggen meer dan woorden"

zaterdag, 10 augustus, 2024

Oscar Piastri heeft een ijzersterke eerste seizoenshelft achter de rug. De Australische McLaren-coureur kan vechten om de zeges, en hij won al in Hongarije. Mark Webber is trots op zijn jonge landgenoot, en hij ziet dat Piastri weet dat daden meer zeggen dan woorden.

Concurrentie lokte reactie van Red Bull uit

zaterdag, 10 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft een lastige eerste seizoenshelft achter de rug. De Oostenrijkse renstal is de voorsprong verloren, en ze moesten reageren op de tegenstanders. Volgens Paul Monaghan lokte de comeback van de concurrentie een reactie uit bij Red Bull.

Interview: Teambaas Van Amersfoort: ”Na Dutch GP bezwangerd door de racerij”

zaterdag, 10 augustus, 2024

Wie de F1-sterren van de toekomst volgt, herkent vast de oranje-zwarte bolides Van Amersfoort Racing in de Formule 2, Formule 3 en andere junior series. Grote namen als Max en Jos Verstappen en Charles Leclerc reden in het verleden voor deze Hollandse equipe. Het autosportimperium uit Zeewolde begon ooit bij één man: Frits van Amersfoort [...]

Wereldtitels hebben Verstappen niet veranderd

zaterdag, 10 augustus, 2024

Max Verstappen kan dit jaar voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden in de Formule 1. De Nederlander beleefde een aantal lastige races voor de zomerstop, maar hij voert het wereldkampioenschap nog steeds aan. Verstappen heeft niet het idee dat zijn titels zijn leven echt hebben veranderd.

Zelfverzekerde Antonelli kent geen angst voor kritiek

zaterdag, 10 augustus, 2024

De kans is zeer groot dat Andrea Kimi Antonelli volgend jaar op de grid staat. De jonge Italiaan is de grootste kanshebber voor het vrije stoeltje bij Mercedes. Alle ogen zijn nu al gericht op Antonelli, maar is er niet bang voor om beoordeeld te worden door de buitenwereld.

Verstappen kan bijzondere mijlpaal bereiken in Zandvoort

zaterdag, 10 augustus, 2024

De Formule 1-wereld geniet momenteel van de zomerstop. Over een paar weken gaat het seizoen echter weer verder met de Nederlandse Grand Prix op het circuit van Zandvoort. Voor Max Verstappen wordt dan een bijzonder weekend, en dat heeft verschillende redenen.

Ferrari vertrouwt op Hamilton: "Nog steeds de maatstaf"

zaterdag, 10 augustus, 2024

Lewis Hamilton rijdt vanaf volgend jaar voor het team van Ferrari. De Brit focust zich nu nog op Mercedes, maar zijn overstap blijft het onderwerp van gesprek. Frédéric Vasseur verwacht veel van Hamilton, en hij stelt dat de zevenvoudig wereldkampioen nog steeds een goede maatstaf kan zijn.