Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 9th, 2024

Verstappen weigert zijn jongere zelf advies te geven

vrijdag, 9 augustus, 2024

Max Verstappen is dit jaar bezig met zijn tiende seizoen in de Formule 1. De Nederlander kan dit jaar voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden, en hij heeft zichzelf al veel successen bezorgd. Hij heeft er ook geen zin in om te filosoferen over tips aan zijn jongere zelf.

Tsunoda wil strijden met Verstappen bij Red Bull

vrijdag, 9 augustus, 2024

Yuki Tsunoda is bezig met een goed seizoen in de Formule 1. De Japanner is vaak sneller dan zijn teamgenoot Daniel Ricciardo, en hij heeft altijd contractverlenging gekregen bij VCARB. Tsunoda vindt dat hij klaar is voor meer, hij is van mening dat hij klaar is voor een duel met Max Verstappen.

Brown schept op: "Wij hebben twee nummer 1-coureurs"

vrijdag, 9 augustus, 2024

Het team van McLaren heeft een zeer sterke eerste seizoenshelft achter de rug. De Britse renstal wist twee races te winnen, en coureurs Lando Norris en Oscar Piastri zijn ongeveer even snel. Zak Brown stelt dat hij geen kopman gaat uitkiezen, omdat McLaren twee nummer 1-coureurs heeft.

‘Palou wordt gezien als mogelijkheid voor Audi’

vrijdag, 9 augustus, 2024

Het Audi-project is nog altijd op zoek naar een tweede coureur. Ze aasden geruime tijd op Carlos Sainz, maar hij koos uiteindelijk voor Williams. Meerdere coureurs worden in verband gebracht met het zitje, en valt ook weer de naam van Alex Palou.

Historische Ferrari van Schumacher gaat onder de hamer

vrijdag, 9 augustus, 2024

Liefhebbers van historische Formule 1-wagens kunnen binnenkort weer hun slag slaan. Er komt namelijk weer een wagen van Michael Schumacher op de markt. Het gaat om een Ferrari F2001b die opvallend genoeg ook vorig jaar al onder de hamer ging tijdens een veiling.

Achtergrond: De pechreeks van Richard Verschoor

vrijdag, 9 augustus, 2024

F2-coureur Richard Verschoor was er helemaal klaar mee in Budapest. Voor de zoveelste keer een glansrijke zege door het putje gespoeld na een diskwalificatie door het overtreden van een technisch reglement. De rijder uit Benschop was zo erg teleurgesteld dat hij zijn team Trident daarna volledig negeerde. Verschoor ging niet naar de meetings en gaf een dag later zijn monteurs geen [...]

Domenicali verwacht gigantische impact van F1-film

vrijdag, 9 augustus, 2024

De populariteit van de Formule 1 is in de afgelopen jaren flink gegroeid. De hoge heren van de sport doen er alles aan om die populariteit te laten groeien. Er wordt nu zelfs een film opgenomen tijdens de raceweekenden, en Stefano Domenicali denkt dat de impact hiervan gigantisch zal zijn.

Antonelli kijkt alleen naar de Formule 1: "Geen plan B"

vrijdag, 9 augustus, 2024

De kans is heel groot dat Andrea Kimi Antonelli volgend jaar op de grid staat. De Italiaan gaat waarschijnlijk rijden voor Mercedes, maar hij wil zelf nog niet aan de toekomst denken. Wel stelt hij dat er geen plan B is, hij richt zijn pijlen op de Formule 1.

Villeneuve denkt dat Verstappen en Red Bull elkaar nodig hebben

vrijdag, 9 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing sloot de eerste seizoenshelft op een redelijk tegenvallende manier af. Ze wisten niet te winnen, en dat zorgde voor frustratie bij Max Verstappen. Volgens Jacques Villeneuve hebben Verstappen en Red Bull elkaar echter wel nodig.

Marko sluit promotie Ricciardo uit: "Voldoet niet aan de criteria"

vrijdag, 9 augustus, 2024

Dit jaar ging het veelvuldig over het tweede zitje bij Red Bull Racing. Sergio Perez verlengde zijn contract, kende een aantal tegenvallende races, maar hij mag het seizoen wel afmaken. Helmut Marko stelt dat Daniel Ricciardo het stoeltje niet kreeg omdat hij tot nu toe niet aan de criteria voldeed.