Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 7th, 2024

Brown sneert naar Horner: "Tast integriteit van de sport aan"

woensdag, 7 augustus, 2024

Zak Brown wil met zijn team McLaren de strijd aangaan met Red Bull Racing. Ook naast de baan opent Brown soms de aanval op Red Bull. Na alle relletjes binnen Red Bull ziet Brown dat er geen excuses worden aangeboden, hij deelt daarom een sneer uit naar Christian Horner.

Marko onthult: "In september duidelijkheid over toekomst Lawson"

woensdag, 7 augustus, 2024

Red Bull moet dit seizoen nog een aantal knopen doorhakken. Er is bijvoorbeeld nog veel onduidelijkheid over de toekomst van Liam Lawson. Helmut Marko realiseert zich dat het publiek wil weten wat er gaat gebeuren, en hij stelt dat ze in september gaan onthullen waar de toekomst van Lawson ligt.

Red Bull voegt twee jonge talenten toe aan opleidingsploeg

woensdag, 7 augustus, 2024

Het Red Bull Junior Team staat bekend als één van de beste opleidingsploegen van de autosport. De Oostenrijkers hebben al veel talenten naar de Formule 1 gebracht, en ze blijven jonge coureurs scouten. Vandaag is bekend geworden dat ze weer twee jongelingen hebben toegevoegd aan de opleidingsploeg.

Hill verwacht geen bizarre contracteisen van Sainz

woensdag, 7 augustus, 2024

Carlos Sainz tekende eerder deze maand een contract bij het team van Williams. Vanaf volgend jaar gaat hij voor het iconische Britse team rijden. Damon Hill is zeer benieuwd naar wat Sainz kan doen bij Williams, maar hij denkt niet dat de Spanjaard een opvallende clausule in zijn contract heeft laten opnemen.

Bearman mag fouten gaan maken van Haas

woensdag, 7 augustus, 2024

Het team van Haas laat volgend jaar Oliver Bearman zijn debuutseizoen rijden in de Formule 1. De verwachtingen zijn hoog, maar bij Haas weet men ook dat het gaat om een debutant. Teambaas Ayao Komatsu stelt dan ook dat Bearman bepaalde fouten mag maken.

Domenicali kent reden aanstaand vertrek Renault

woensdag, 7 augustus, 2024

De kans is zeer groot dat het team van Alpine in de komende jaren verdergaat als klantenteam. Renault gaat vrijwel zeker stoppen als motorleverancier, en dat is een flinke tegenvaller voor de Formule 1. Stefano Domenicali denkt wel te weten waarom Renault de stekker uit het Formule 1-project trekt.

Hoopvol Williams kondigt drie grote updates aan

woensdag, 7 augustus, 2024

Het team van Williams heeft een matige eerste seizoenshelft achter de rug. De Britse renstal barst van de ambities, maar dit jaar gaat het nog niet helemaal naar wens. Teambaas James Vowles kondigt drie updatepakketten aan waarmee ze hopen te scoren in de tweede seizoenshelft.

Leclerc aast op Ferrari-strijd met Hamilton

woensdag, 7 augustus, 2024

Charles Leclerc krijgt volgend jaar Lewis Hamilton als teamgenoot. De Britse zevenvoudig wereldkampioen wordt bij Ferrari de opvolger van Carlos Sainz. Leclerc kijkt uit naar de komst van Hamilton, ook om te laten zien wat hij kan in dezelfde wagen als de Brit.

Verstappen blijft kalm: "Het is niet alleen maar kommer en kwel"

woensdag, 7 augustus, 2024

Max Verstappen is de zomerbreak ingegaan als de leider in het wereldkampioenschap. De Nederlander heeft nog steeds een enorme voorsprong, maar de concurrentie is wel dichterbij gekomen. Verstappen haalt zijn schouder erover op, en hij stelt dat hi zijn voorsprong wel wist uit te breiden.

Brown duidelijk: "Wij gaan Newey niet contracteren"

woensdag, 7 augustus, 2024

Het team van McLaren is bezig met een goed seizoen in de Formule 1. De Britse renstal kan de strijd aangaan met Red Bull Racing, en ze azen op de constructeurstitel. Zak Brown is trots op zijn team, en hij stelt dat zijn team Adrian Newey niet nodig heeft.