Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 6th, 2024

Verstappen eist andere mentaliteit van Red Bull

dinsdag, 6 augustus, 2024

Max Verstappen is momenteel de leider in het wereldkampioenschap. Hij kan dit jaar voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden, maar dan moet er wel iets gebeuren. Red Bull Racing is niet langer oppermachtig, en Verstappen wil een andere mentaliteit zien.

Hill denkt dat Verstappen invloed kan hebben op toekomst Tsunoda

dinsdag, 6 augustus, 2024

Sergio Perez kreeg voor de zomerstop te horen dat hij het seizoen bij Red Bull mag afmaken. Hij blijft de teamgenoot van Max Verstappen, terwijl er meerdere coureurs op dat zitje azen. Yuki Tsunoda heeft zijn zinnen gezet op het zitje, maar Damon Hill denkt dat hij beter ergens anders kan aankloppen.

Mercedes heeft nu al goed gevoel over 2025

dinsdag, 6 augustus, 2024

Het team van Mercedes heeft dit seizoen een aantal grote stappen gezet. Ze begonnen met een duidelijke achterstand aan het seizoen, en ze sloten de eerste seizoenshelft af met drie zeges in de laatste vier races. Ze krijgen weer kleur op de wangen en ook voor 2025 hebben ze veel vertrouwen.

Ricciardo kan leven zonder F1: "Zou verdrietig en dankbaar zijn"

dinsdag, 6 augustus, 2024

De toekomst van Daniel Ricciardo in de Formule 1 is nog altijd onzeker. Hij mag het seizoen bij Visa Cash App RB gaan afmaken, maar het is nog niet zeker of hij in 2025 op de grid staat. Mocht Ricciardo zijn zitje verliezen, dan voelt hij zich daar verdrietig en dankbaar over.

Toekomst Dutch GP blijft onzeker: "Geen inkoppertje"

dinsdag, 6 augustus, 2024

Over een aantal weken wordt de tweede seizoenshelft afgetrapt met de Nederlandse Grand Prix. De race op het circuit van Zandvoort is mateloos populair, maar de toekomst is onzeker. Ook sportief directeur Jan Lammers wijst nu naar het naderende einde in 2025.

Villeneuve sluit comeback van Schumacher uit

dinsdag, 6 augustus, 2024

Mick Schumacher aast nog altijd op een zitje in de Formule 1. De kans is echter heel erg klein dat een team het aandurft met de Duitser. Schumacher maakte geen sterke indruk tijdens zijn Haas-jaren, en Jacques Villeneuve denkt dat geen enkel team een risico wil nemen.

Deze coureurs azen op een Formule 1-zitje

dinsdag, 6 augustus, 2024

Het silly season draait momenteel op volle toeren. Meerdere teams hebben nog een zitje vrij voor 2025, en meerdere coureurs azen op deze plekjes. Een aantal coureurs hopen op hun kans in de koningsklasse van de autosport. GPToday.net zet deze coureurs op een rijtje.

‘Ferrari denkt aan voormalig Mercedes-kopstuk Elliott’

dinsdag, 6 augustus, 2024

Het team van Ferrari is nog altijd op zoek naar versterkingen voor hun technische afdeling. Enrico Cardile verliet het team vorig jaar, en ze moeten nog eventjes wachten voordat Loïc Serra arriveert. Ferrari lijkt nu een oogje te hebben op voormalig Mercedes-man Mike Elliott.

Waché geeft kritische Verstappen gelijk

dinsdag, 6 augustus, 2024

Max Verstappen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij meerdere minpunten ziet in het huidige reglement. Hij stelde onder meer dat er onder de huidige regels minder ruimte is voor verschillende ontwikkelingsrichtingen. Pierre Waché geeft toe dat hij het hier mee eens is.

‘Newey hakt knoop door en kiest voor Aston Martin’

dinsdag, 6 augustus, 2024

Het toekomstplan van Adrian Newey is nog altijd niet officieel bekend. De Britse topontwerper vertrekt begin volgend jaar definitief bij Red Bull, en daarna kan hij snel aan de slag gaan bij een nieuwe werkgever. Het lijkt er nu sterk op dat hij kiest voor Aston Martin.