Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 5th, 2024

Coulthard steunt Verstappen: "Hier draait het niet om mooie praatjes"

maandag, 5 augustus, 2024

Max Verstappen beleeft dit jaar een lastig seizoen in de Formule 1. Hij wist de nodige races te winnen, maar vlak voor de zomerstop vielen de prestaties van Red Bull tegen. Verstappen reageerde gefrustreerd, en David Coulthard kan die emoties wel begrijpen.

Verstappen denkt met kippenvel terug aan ontmoeting met Cruijff

maandag, 5 augustus, 2024

Max Verstappen is momenteel één van de grootste supersterren van de Nederlandse sportwereld. De Red Bull Racing-coureur is niet snel onder de indruk van iets, maar één ontmoeting zal hij nooit vergeten. Hij denkt namelijk vaak terug aan zijn ontmoeting aan Johan Cruijff.

Red Bull erkent problemen: "Lat misschien te hoog gelegd"

maandag, 5 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft een lastige eerste seizoenshelft achter de rug. Ze begonnen sterk, maar inmiddels is de concurrentie dichterbij gekomen. Pierre Waché weet dat er werk aan de winkel is, en hij stelt dat Red Bull op sommige gebieden de lat misschien iets te hoog heeft gelegd.

Deze coureurs moeten vrezen voor hun F1-zitje

maandag, 5 augustus, 2024

De Formule 1-coureurs genieten momenteel van de zomerbreak. Veel van hen kunnen zorgeloos vakantie vieren, terwijl een aantal andere coureurs nog steeds geen zekerheid hebben over hun toekomst. GPToday.net zet de coureurs die van de grid kunnen verdwijnen op een rijtje.

Ricciardo sneert weer naar Villeneuve: "Ik praat geen shit"

maandag, 5 augustus, 2024

Daniel Ricciardo beleeft een onrustig seizoen in de Formule 1. De Australische Visa Cash App-coureur presteert wisselvallig, en hij had eerder dit jaar ook een discussie met oud-coureur Jacques Villeneuve. Ricciardo is nog steeds fel als die discussie ter sprake komt.

Krachtbron Alpine nog steeds veel te langzaam

maandag, 5 augustus, 2024

Het is geen geheim dat het team van Alpine veel snelheid te kort komt. De Franse renstal komt niet goed voor de dag, en ze kunnen hun concurrenten regelmatig niet bijhouden. Afzwaaiend teambaas Bruno Famin onthult hoeveel rondetijd Alpine per rondje verliest.

Krack biedt zijn coureurs van ‘wereldklasse’ excuus aan

maandag, 5 augustus, 2024

Het team van Aston Martin kent dit jaar een tegenvallend seizoen in de Formule 1. Ze kunnen de topteams niet bijhouden, en dat zorgt voor de nodig frustraties. Teambaas Mike Krack begrijpt dat, en hij stelt dat Aston Martin voor een betere auto moet gaan zorgen.

Rosberg looft Antonelli: "Van het niveau Verstappen"

maandag, 5 augustus, 2024

De kans is zeer groot dat Andrea Kimi Antonelli volgend jaar op de Formule 1-grid staat. Hij wordt gezien als de topfavoriet voor het zitje bij Mercedes. Nico Rosberg kent Antonelli zeer goed, en hij durft zelfs te stellen dat de jonge Italiaan van het niveau van Max Verstappen is.

Villeneuve wijst ideale Perez-vervanger aan

maandag, 5 augustus, 2024

Sergio Perez beleeft geen topseizoen in de Formule 1. De Mexicaanse coureur moest zelfs vrezen voor zijn toekomst, maar Red Bull besloot hem binnenboord te houden. Als Red Bull wel besluit hem weg te sturen, dan weet Jacques Villeneuve wel wie de ideale vervanger zou zijn.

Monaghan blijft wel bij Red Bull: "Voelt als thuis"

maandag, 5 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing beleeft op meerdere vlakken een onrustig seizoen. De prestaties op de baan vallen tegen en achter de schermen is het flink onrustig. Meerdere kopstukken hebben aangegeven te gaan vertrekken, Paul Monaghan voelt daar echter helemaal niets voor.