Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 4th, 2024

De mooiste foto’s van de Jack’s Racing Day

zondag, 4 augustus, 2024

Terwijl de Formule 1-wereld momenteel geniet van de zomerbreak, was er dit weekend wel genoeg racespektakel te zien op Nederlandse bodem. Op het TT Circuit in Assen vond de Jack's Racing Day plaats. Het was een groot spektakel, met inbreng vanuit de Formule 1. Red Bull Racing was aanwezig en David Coulthard zorgde voor spektakel. [...]

Vowles opgelucht na aantrekken Sainz: "Was een rollercoaster"

zondag, 4 augustus, 2024

Het team van Williams maakte deze week de komst van Carlos Sainz bekend. Het duurde eventjes voordat ze Sainz binnen hadden, en ze kregen stevige concurrentie. Teambaas James Vowles is opgelucht, en hij omschrijft de onderhandelingen als een rollercoaster.

Alpine kwam met pijnlijke boodschap: "Was een schok"

zondag, 4 augustus, 2024

Het team van Alpine staat aan de vooravond van een grote verandering. De kans is zeer groot dat ze gaan stoppen als fabrieksteam en dat ze in de toekomst gaan rijden met Mercedes-motoren. Bruno Famin onthult hoe groot de huidige achterstand is, en hoe het personeel reageerde op de aankondiging.

Russell wil gaan vlammen in tweede seizoenshelft

zondag, 4 augustus, 2024

Het team van Mercedes is met een goed gevoel de zomerstop in gegaan. In de laatste paar races voor de break waren ze zeer sterk en wisten ze drie races te winnen. Ook George Russell is tevreden en hij heeft heel erg veel zin in het restant van het seizoen.

Red Bull laat fans livery voor Singapore kiezen

zondag, 4 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing rijdt ook dit jaar weer tijdens een aantal Grands Prix met een aangepaste livery. In Silverstone reden ze voor het eerst met een aangepaste kleurstelling, en dit gaan ze ook weer doen in Singapore. Red Bull heeft de mogelijkheden voor die race laten zien. De fans van Red Bull [...]

Villeneuve voorspelt emotionele rollercoaster voor Hamilton

zondag, 4 augustus, 2024

Lewis Hamilton is bezig met zijn laatste maanden in dienst van Mercedes. Na dit jaar ruilt hij het zilver in voor het scharlakenrood van Ferrari. Jacques Villeneuve is benieuwd hoe Hamilton om zal gaan met die situatie, hij voorspelt een emotionele rollercoaster.

Verstappen maakt zich niet druk: "Je leeft maar één keer"

zondag, 4 augustus, 2024

Max Verstappen kookt zelden echt over. Zijn woede-uitbarsting in Hongarije was dan ook bijna wereldnieuws, maar in België was hij weer de kalme Verstappen als altijd. Hij geeft aan dat hij niet bezig is met verwachtingen, en dat hij ontspannen in het leven staat.

Herbert wijst naar Verstappen: "Alsof hij zijn respect voor Red Bull verliest"

zondag, 4 augustus, 2024

Max Verstappen is de zomerstop met gemengde gevoelens ingegaan. Hij voert het wereldkampioenschap aan, maar in de laatste races voor de break vielen de prestaties van Red Bull tegen. Volgens Johnny Herbert lijkt het er op dat Verstappen zijn respect voor Red Bull begint te verliezen.

Test Aston Martin DB12 Volante: kick van open rijden amper in woorden uit te drukken

zondag, 4 augustus, 2024

Jazeker, een cabriolet past goed bij zomerse sferen. Maar de Aston Martin DB12 Volante is meer dan dat. Hij is sportiever dan ooit, maar ook veel beter uitgebalanceerd. Een topprestatie van dit kleine, maar sympathieke sportwagenmerk.