Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 3rd, 2024

McLaren wil Norris helpen na mindere starts

zaterdag, 3 augustus, 2024

Lando Norris is bezig met een goed seizoen in de Formule 1. Hij doet veel goed, maar er gaan ook een aantal dingetjes wat minder goed. Bij de start maakt Norris wel eens foutjes, en dat steekt. Andrea Stella stelt dat McLaren hier samen met Norris naar gaat kijken.

Montoya maakt eenmalige NASCAR-comeback

zaterdag, 3 augustus, 2024

Voormalig Formule 1-coureur Juan Pablo Montoya neemt volgende maand weer plaats achter het stuur. De Colombiaan keert namelijk eenmalig terugkeer in de NASCAR. Montoya zal gaan deelnemen aan de race op het bekende circuit van Watkins Glen in een wagen van 23XI Racing.

Gasly baalt van Alpine: "Maken te veel fouten"

zaterdag, 3 augustus, 2024

Het is duidelijk dat men bij het team van Alpine niet tevreden is met de huidige situatie. De Franse renstal beleeft een onrustig seizoen, en dat zorgt voor de nodige onrust. Ook Pierre Gasly is ontevreden, en hij stelt dat Alpine momenteel simpelweg te veel fouten maakt.

Ricciardo verrast door opmars van McLaren

zaterdag, 3 augustus, 2024

Het team van McLaren keerde in de eerste seizoenshelft definitief terug in de top van het Formule 1-veld. De Britse renstal strijdt nu met Red Bull Racing, Ferrari en Mercedes om de topposities. Daniel Ricciardo geeft eerlijk toe dat hij dit niet helemaal had verwacht.

Vasseur verwacht ook naast de baan veel van Hamilton

zaterdag, 3 augustus, 2024

Het team van Ferrari is bezig met een aardig seizoen in de Formule 1. De Italiaanse renstal kan strijden om de topposities, maar ze moesten in de laatste races wat tijd toegeven op de concurrentie. Toch denkt men vooral aan volgend jaar, als Lewis Hamilton de troepen komt versterken. Frédéric Vasseur legt uit wat hij [...]

Verstappen ook snel in GT’s: "Niemand zat op zijn niveau"

zaterdag, 3 augustus, 2024

Het is geen geheim dat Max Verstappen een snelle coureur is. Hij kan dit jaar voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden, en hij schittert ook in andere klassen. Tijdens een test in GT-auto's maakte hij enorm veel indruk op de mensen van het desbetreffende team.

Waché baalt van vertrek Newey: "Echt heel jammer"

zaterdag, 3 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing staat momenteel voor een aantal grote uitdagingen. Zo moeten ze goed onder de knie krijgen hoe ze moeten werken zonder topontwerper Adrian Newey. Pierre Waché is vol vertrouwen, maar hij had Newey liever nog steeds bij het team gehad.

Steiner ziet problemen rondom Ocon ontstaan bij Alpine

zaterdag, 3 augustus, 2024

Het team van Alpine is momenteel hard op zoek naar een opvolger van Esteban Ocon. De Franse coureur gaat de renstal na dit seizoen verlaten. Günther Steiner begrijpt waarom Alpine die keuze heeft gemaakt, maar hij ziet ook dat het team zichzelf hiermee opzadelt met nieuwe problemen.

Mercedes verrast zichzelf met sterke prestaties

zaterdag, 3 augustus, 2024

Het team van Mercedes gaat de zomerstop in met een goed gevoel. Ze wisten drie van de laatste vier races te winnen, en het gevoel is goed. Andrew Shovlin is tevreden met de huidige resultaten, en hij stelt dat Mercedes momenteel boven verwachting presteert.

Advies voor Verstappen: "Je hoeft niet elke race te winnen voor de titel"

zaterdag, 3 augustus, 2024

Max Verstappen kan dit jaar voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden in de Formule 1. De Nederlander voert het wereldkampioenschap aan, maar de resultaten van zijn team Red Bull vielen in de laatste races flink tegen. Volgens Christian Danner hoeft Verstappen zich echter geen zorgen te maken.