Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 2nd, 2024

Verstappen denkt niet aan titel: "Zoiets is niet makkelijk"

vrijdag, 2 augustus, 2024

Max Verstappen en Red Bull Racing zijn momenteel niet meer zo dominant als ze in de voorgaande jaren waren. De Nederlander ziet dat de concurrentie steeds dichterbij komt, en hij stelt zijn verwachtingen bij. Hij wil dan ook nog niet denken aan een nieuwe wereldtitel.

Hamilton geniet: "Wordt een dijk van een tweede seizoenshelft"

vrijdag, 2 augustus, 2024

Lewis Hamilton gaat de zomerstop in met een geweldig gevoel. De zevenvoudig wereldkampioen wist te winnen op het circuit van Silverstone en ook op Spa werd hij als winnaar geklasseerd. Hamilton geniet van de huidige strijd en hij heeft nu al zin in de tweede helft van het seizoen.

Goudeerlijke Norris wil nog niet denken aan wereldtitels

vrijdag, 2 augustus, 2024

Lando Norris is bezig met een sterk seizoen in de Formule 1. Hij kan nu al Max Verstappen uitdagen, en hij wordt gezien als een titeluitdager. Ook voor 2025 wordt hij gezien als een titelkandidaat, maar Norris vindt dat hij eerst nog een aantal dingen moet verbeteren.

Coulthard looft Russell: "Beslissingen van een winnaar"

vrijdag, 2 augustus, 2024

George Russell leek afgelopen weekend zijn tweede Grand Prix van het seizoen te winnen. Hij reed een ijzersterke race in België, maar na afloop werd hij gediskwalificeerd. Hij koos voor een gedurfde eenstopper, en volgens David Coulthard is dat de keuze van een winnaar.

Piastri duidelijk: "Eerste doel is de constructeurstitel"

vrijdag, 2 augustus, 2024

Het team van McLaren is bezig met een goed seizoen in de Formule 1. De Britse renstal presteert steeds beter, en ze azen op grote successen. Oscar Piastri is tevreden en volgens hem is de constructeurstitel momenteel hetgeen wat de prioriteit krijgt binnen het team.

Woede op Alpine-fabriek: "Dolksteek in de rug!"

vrijdag, 2 augustus, 2024

De kans is zeer groot dat Alpine afscheid gaat nemen van het eigen motorenproject. De Franse renstal maakt er geen geheim van dat ze nadenken over de toekomst, en dit hebben ze ook aan het personeel op de motorfabriek uitgelegd. Daar zijn ze echter woedend.

‘Bortoleto staat op lijstje van Audi’

vrijdag, 2 augustus, 2024

Het Formule 1-project van Audi begint steeds meer vorm te krijgen. Op bestuurlijk vlak trekken ze grote namen aan, maar ze zijn nog altijd op zoek naar een tweede coureur. Een opvallende coureur wordt nu in verband gebracht Audi, het gaat namelijk om Gabriel Bortoleto.

Jordan verwacht titel van Verstappen: "Te veel coureurs hebben race gewonnen"

vrijdag, 2 augustus, 2024

Max Verstappen voert momenteel het wereldkampioenschap aan in de Formule 1. De Nederlander kan voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden, maar de concurrentie is moordend. Eddie Jordan verwacht echter weinig moeilijkheden en hij wist naar het feit dat er dit seizoen al zeven verschillende coureurs hebben gewonnen.

Brown reageert op Perez-beslissing: "Blij dat ik geen coureursproblemen heb"

vrijdag, 2 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing nam begin deze week een belangrijke beslissing. Ze maakten bekend dat ze hebben besloten om Sergio Perez voor de rest van het seizoen aan boord te houden. Zak Brown bekeek de situatie vanaf een afstandje en hij is blij dat hij geen coureursproblemen heeft.

Waché geeft toe dat Red Bull meer had verwacht van RB20

vrijdag, 2 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft een redelijk tegenvallende eerste seizoenshelft achter de rug. Ze zijn hun grote voorsprong definitief kwijt, en ze moeten keihard vechten voor hun positie. Pierre Waché geeft eerlijk toe dat Red Bull iets meer hard verwacht van zichzelf.