Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 1st, 2024

Audi bevestigt komst van Wheatley

donderdag, 1 augustus, 2024

Eerder vandaag zorgde Red Bull Racing voor een grote verrassing door het vertrek van sportief directeur Jonathan Wheatley aan te kondigen. Volgens de Oostenrijkse renstal zou hij aan de slag gaan bij Audi als teambaas. Nu heeft Audi het nieuws bevestigd. Normaal gesproken brengen beide partijen een persbericht naar buiten bij dit soort personele veranderingen. [...]

McLaren geeft teambaas Stella nieuw meerderjarig contract

donderdag, 1 augustus, 2024

Het team van McLaren is bezig met een goed seizoen in de Formule 1. De Britse renstal kan meestrijden om de zeges en op personeel gebied gaat het ook goed met het team. Teambaas Andrea Stella heeft nu zijn contract verlengd.  Stella nam eind 2022 het stokje over van Andreas Seidl. Samen met CEO Zak [...]

Hamilton sluit titelstrijd tussen Verstappen en Norris niet uit

donderdag, 1 augustus, 2024

Max Verstappen gaat de zomerbreak in als de leider in het wereldkampioenschap. De Nederlander beleefde een aantal zware races, maar hij heeft alsnog een flinke voorsprong op nummer twee Lando Norris. Lewis Hamilton denkt dat Norris kans maakt, maar dat het heel erg lastig gaat worden.

Villeneuve duidelijk: "Mercedes wil Max alleen om Red Bull hak te zetten"

donderdag, 1 augustus, 2024

Max Verstappen wordt al het hele jaar in verband gebracht met een overstap naar Mercedes. De kans dat dit echt gaat gebeuren is klein, maar men heeft het er nog steeds over. Jacques Villeneuve stelt dat Mercedes dit alleen maar zou doen om Red Bull een hak te zetten.

‘Audi volledig verrast door aankondiging van Red Bull over Wheatley’

donderdag, 1 augustus, 2024

Red Bull Racing zorgde vandaag voor groot nieuws in de Formule 1. Ze maakten bekend dat sportief directeur Jonathan Wheatley het team gaat verlaten. Hij wordt volgens Red Bull de nieuwe teambaas van Audi, maar daar leken ze volledig te zijn verrast door de aankondiging van vandaag.

Horner bedankt vertrekkend kopstuk Wheatley: "Voor altijd onderdeel van onze geschiedenis"

donderdag, 1 augustus, 2024

Tot verbazing van veel mensen maakte Red Bull Racing vandaag bekend dat Jonathan Wheatley het team gaat verlaten. Wheatley was als sportief directeur zeer belangrijk voor het team. Christian Horner dankt hem voor zijn harde werk in de afgelopen jaren. 

Norris ziet Sainz liever voor Red Bull rijden

donderdag, 1 augustus, 2024

Deze week werd bekend dat Carlos Sainz vanaf volgend jaar voor het team van Williams gaat rijden. De Spanjaard gaat de Britse renstal helpen bij het terugkeren aan de top van het veld. Lando Norris stelt dat hij zijn goede vriend Sainz liever bij Red Bull had gezien.

Officieel: Jonathan Wheatley vertrekt bij Red Bull en gaat naar Audi

donderdag, 1 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft afscheid genomen van een belangrijk kopstuk. Sportief directeur Jonathan Wheatley gaat het team verlaten en hij stapt over naar Audi waar hij de rol van teambaas gaat vervullen. Het is een nieuwe klap voor Red Bull. Wheatley speelde een belangrijke rol bij Red Bull Racing. Hij werd begin [...]

McLaren verslaat Red Bull bij Belgische pitstops

donderdag, 1 augustus, 2024

Afgelopen weekend ging in België de zege op de baan naar het team van Mercedes. De Duitse renstal kwam verrassend sterk voor de dag, maar de verschillen waren klein. Naast de baan lagen de verhoudingen anders, en was het team van McLaren het sterkst bij de pitstops.

FIA verduidelijkt reglementen na incidenten in China

donderdag, 1 augustus, 2024

Autosportfederatie FIA is de maand augustus begonnen met een aantal opvallende regelwijzigingen. De FIA heeft het sportieve reglement van de Formule 1 aangepast naar aanleiding van een aantal incidenten in China eerder dit jaar. Dit moet voor meer duidelijkheid zorgen.