Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus, 2024

Sprintrace: Bearman verslaat Martins in vermakelijke race op Monza

zaterdag, 31 augustus, 2024

Oliver Bearman heeft zijn tweede overwinning in de Formule 2 te pakken. Op het circuit van Monza was de Brit de sterkste in een zeer vermakelijke sprintrace. De Haas F1-coureur van 2025 finishte voor de Fransman Victor Martins en debutant Joshua Dürksen. Niels Koolen, die zijn debuut maakte in Italië, werd negentiende op grote achterstand. [...]

Hamilton woedend na mislukte kwalificatie

zaterdag, 31 augustus, 2024

De verschillen in de kwalificatie in Monza waren klein. Lando Norris pakte de pole position, maar meerdere coureurs aasden op deze positie. Lewis Hamilton stelt dat hij een goede kans had, maar dat het mis ging. Na afloop was hij dan ook enorm boos en teleurgesteld.

Verstappen spreekt van alarmfase 1: "Dat is wel duidelijk"

zaterdag, 31 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een enorm teleurstellende kwalificatie in Monza. De Oostenrijkse renstal kon niet meevechten om de pole position en dat hadden ze niet verwacht. Volgens Max Verstappen is alarmfase 1 op dit moment wel bereikt.

McLaren ontvangt forse boete na incident met Verstappen

zaterdag, 31 augustus, 2024

Max Verstappen kende vandaag een frustrerende kwalificatie in Italië. Zijn Red Bull-bolide was niet goed genoeg en het verschil met zijn concurrenten was zeer groot. Hij kende ook nog een momentje met Oscar Piastri in de pitlane, en daar is het team van McLaren nu voor bestraft.

Russell kan leven met derde tijd: "McLaren is gewoon sneller"

zaterdag, 31 augustus, 2024

George Russell noteerde vandaag de derde tijd in de kwalificatie in Italië. De Britse Mercedes-coureur kon niet tippen aan de tijden van de McLarens, maar de derde tijd was voor hem goed genoeg. Hij was er namelijk best tevreden mee, zo stelde hij na de sessie.

Marko luidt de noodklok: "Het is een raadsel"

zaterdag, 31 augustus, 2024

De teleurstelling bij Red Bull Racing was na afloop van de kwalificatie zeer groot. De Oostenrijkse renstal rekende op een goed resultaat in Monza, maar ze kwamen van een koude kermis thuis. Helmut Marko stelde na afloop dat Red Bull voor een raadsel stond.

Horner wijst naar problemen: "Iets fundamenteels aan de hand"

zaterdag, 31 augustus, 2024

De teleurstelling bij Red Bull Racing was groot na afloop van de kwalificatie in Monza. Max Verstappen en Sergio Perez wisten simpelweg geen potten te breken in hun RB20. Na afloop zocht men naar antwoorden en ook teambaas Christian Horner was zichtbaar teleurgesteld.

Verstappen zwaar teleurgesteld: "Dit is bizar"

zaterdag, 31 augustus, 2024

Max Verstappen kende vandaag een zeer teleurstellende kwalificatie in Monza. De Nederlander kwam niet veel verder dan de zevende tijd. Verstappen was enorm teleurgesteld en na afloop vroeg hij zich af waardoor hij zoveel tijd was verloren tussen de sessies in.

Piastri niet ontevreden met tweede tijd in Monza

zaterdag, 31 augustus, 2024

Oscar Piastri bezorgde zijn team McLaren een 1-2tje in de kwalificatie op Monza. De Australiër kende een goede kwalificatie, maar hij kon zijn teamgenoot Lando Norris niet verslaan. Dat neemt echter niet weg dat hij zeer tevreden is met zijn resultaat in deze sessie.

Norris verrast zichzelf met pole: "Mijn rondje was niet goed"

zaterdag, 31 augustus, 2024

Lando Norris pakte vandaag voor het tweede raceweekend op rij de pole position. De Britse coureur wist zijn McLaren-teamgenoot Oscar Piastri achter zich te laten. Norris was na afloop redelijk verrast met het feit dat hij de pole position op zijn naam had geschreven.