Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 29th, 2024

‘Red Bull hakt knoop door en stuurt Perez niet weg’

maandag, 29 juli, 2024

In de afgelopen weken ging het veelvuldig over de toekomst van Sergio Perez bij Red Bull Racing. Vandaag vond er een topoverleg plaats bij Red Bull, en het lijkt er sterk op dat het team heeft besloten om de Mexicaan aan te houden.

Verstappen wil dat Red Bull alles gaat analyseren in zomerstop

maandag, 29 juli, 2024

Max Verstappen kon zich in België niet mengen in de strijd om de zege. De Nederlandse Red Bull-coureur vocht zich naar voren, en hij moest uiteindelijk genoegen nemen met de vierde plaats. Verstappen stelt dat Red Bull alles goed moet gaan analyseren in de zomerbreak.

Horner ontkent hardnekkige geruchten over shoot-out

maandag, 29 juli, 2024

De toekomst van Sergio Perez bij Red Bull Racing is zeer onzeker. De kans is aanwezig dat Red Bull hem gaat vervangen, en geruchten over een speciale VCARB-test gooiden olie op het vuur. Volgens Christian Horner moet men niets zoeken achter deze test.

Officieel: Sainz tekent bij Williams

maandag, 29 juli, 2024

De belangrijkste keuze op de rijdersmarkt is gemaakt. Carlos Sainz heeft ervoor gekozen om te gaan rijden voor het team van Williams. De Britse renstal maakte zojuist bekend dat Sainz voor 2025, 2026 en de jaren daarna heeft getekend. Hiermee valt er weer een puzzelstukje op zijn plaats. Williams-teambaas James Vowles flirtte in de afgelopen [...]

Jordan sluit Red Bull-comeback Newey uit

maandag, 29 juli, 2024

Adrian Newey is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Red Bull. Begin 2025 gaat hij definitief weg bij het team, en hij focust zich nu al niet meer op de Formule 1-zaken. Sommigen stellen dat Red Bull weer met hem om tafel moet gaan, maar volgens Eddie Jordan is het daar te laat [...]

Sainz blij met geflirt van Williams

maandag, 29 juli, 2024

Carlos Sainz is nog altijd bezig met nadenken over zijn toekomst. De Spanjaard heeft meerdere mogelijkheden voor 2025, maar hij heeft nog geen knoop doorgehakt. Bij Williams doen ze er alles aan om Sainz binnen te halen, en dat kan hij eigenlijk wel waarderen.

‘Formule 1 denkt aan speciaal sprintevenement voor rookies’

maandag, 29 juli, 2024

Het is geen geheim dat de Formule 1 nadenkt over plannen om rookies meer kansen te geven. De jonge coureurs kunnen vandaag de dag amper meters maken in de koningsklasse. Nu zou er zelfs worden nagedacht over een speciaal sprintevenement voor rookies aan het einde van het seizoen.

Leclerc in zak en as: "Waren gewoon niet snel genoeg"

maandag, 29 juli, 2024

Charles Leclerc begon de Belgische Grand Prix vanaf de pole position. De Monegaskische Ferrari-coureur was de koppositie echter al heel erg snel kwijt. Hij kwam als vierde over de streep, en na afloop baalde hij als een stekker en was hij zeer realistisch.

Vowles opvallend positief over komst Sainz

maandag, 29 juli, 2024

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Carlos Sainz ligt. De Spaanse coureur vertrekt na dit jaar bij Ferrari en meerdere teams azen op zijn handtekening. Williams-teambaas James Vowles wil Sainz naar zijn team halen en hij heeft er een goed gevoel over.

Antonelli en Bearman flink bestraft na hoofdrace in België

maandag, 29 juli, 2024

Toptalenten Oliver Bearman en Andrea Kimi Antonelli zijn bestraft na de hoofdrace van zondag in België. Beide PREMA-coureurs krijgen gridstraffen die ingaan bij de volgende wedstrijd in Italië op het circuit van Monza. Het heeft voor de rest geen gevolgen van de uitslag van zondag waarbij Antonelli negende werd en Bearman uitviel door een vroeg incident. Het [...]