Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 28th, 2024

Is Ricciardo de vervanger van Perez?

zondag, 28 juli, 2024

De toekomst van Sergio Perez bij Red Bull Racing is momenteel zeer onzeker. De Mexicaan staat onder enorme druk bij Red Bull, en er gaan veel geruchten rond over zijn toekomst. Later deze week staat er een VCARB-test op het programma, en Daniel Ricciardo werd in Spa gespot terwijl hij in gesprek was met Christian [...]

Hoofdrace: Hadjar favoriet voor titel na zege in België

zondag, 28 juli, 2024

Isack Hadjar heeft goede zaken gedaan in de strijd om het F2-kampioenschap. De Red Bull-protogé won op het iconische circuit van Spa-Franchorchamps zijn vierde hoofdrace van 2024. De Fransman versloeg in een direct duel om de winst van titelrivaal Gabriel Bortoleto. Paul Aron, een andere concurrent voor het kampioenschap, lag derde en viel uit door motorproblemen. [...]

Uiteindelijke winnaar Hamilton baalde direct na de race

zondag, 28 juli, 2024

Lewis Hamilton leek op weg te zijn naar de zege in Spa. Op het circuit in de Belgische Ardennen kwam hij echter als tweede over de streep, omdat zijn teamgenoot George Russell voor een eenstopper koos. Hamilton zag niet aankomen dat hij moest vechten met Russell. Hamilton won uiteindelijk vanwege de diskwalificatie van Russell

Wolff neemt schuld op zich na diskwalificatie Russell

zondag, 28 juli, 2024

Het team van Mercedes gaat de zomerbreak in met een enorme kater. George Russell en Lewis Hamilton bezorgden het team een 1-2tje in België. Na afloop werd Russell echter gediskwalificeerd en teambaas Toto Wolff stak de hand in eigen boezem. De teleurstelling was groot.

Gediskwalificeerde Russell zucht: "Hartverscheurend"

zondag, 28 juli, 2024

George Russell heeft de zege in België verloren. De Britse Mercedes-coureur reed een gedurfde en sterke race, maar zijn auto was te licht. Hij werd gediskwalificeerd en dat was een flinke klap in zijn gezicht. Hij omschrijft zijn diskwalificatie zelf als hartverscheurend. Russell leek vanmiddag zijn tweede race van het seizoen te hebben gewonnen. In [...]

Marko zwaar teleurgesteld: "Negatief verrast door dit resultaat"

zondag, 28 juli, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een tegenvallende Belgische Grand Prix. Ze hoopten goed voor de dag te komen, maar dat lukte niet. Helmut Marko baalde als een stekker, en na afloop was hij zeer teleurgesteld. Hij stelde dat Red Bull negatief werd verrast door het resultaat.

Russell gediskwalificeerd en verliest zege

zondag, 28 juli, 2024

George Russell is niet langer de winnaar van de Belgische Grand Prix. De Brit kwam vandaag als winnaar over de streep op het circuit van Spa-Francorchamps, maar na de keuring bleek dat zijn auto te licht was. De stewards gaan daarin mee en schrappen hem uit de uitslag. Lewis Hamilton erft hierdoor de zege.

Wolff trots op dappere keuze: "Dachten dat het onmogelijk was"

zondag, 28 juli, 2024

Het team van Mercedes reed een geweldige Belgische Grand Prix. George Russell en Lewis Hamilton kwamen als eerste en tweede over de streep. Russell koos tijdens een race voor een gewaagde eenstopstrategie, en teambaas Toto Wolff is heel erg trots op die keuze. Russell moet wel vrezen voor een diskwalificatie.

Russell moet vrezen voor diskwalificatie in België

zondag, 28 juli, 2024

De zege van George Russell komt in gevaar. De Britse Mercedes-coureur schreef vandaag de Belgische Grand Prix op zijn naam, maar na afloop blijkt er iets niet helemaal in orde te zijn met zijn bolide. De Technical Delegate van de FIA heeft namelijk iets gevonden aan de Mercedes.

Russell moet vrezen voor diskwalificatie

zondag, 28 juli, 2024

De zege van George Russell komt in gevaar. De Britse Mercedes-coureur schreef vandaag de Belgische Grand Prix op zijn naam, maar na afloop blijkt er iets niet helemaal aan de haak te zijn. De Technical Delegate van de FIA heeft namelijk iets gevonden aan de Mercedes.