Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 27th, 2024

Perez opgelucht: "Vergeet niet zomaar hoe je moet rijden"

zaterdag, 27 juli, 2024

Het is geen geheim dat Sergio Perez onder druk staat bij Red Bull Racing. De Mexicaan heeft een goed resultaat nodig, want anders kan hij zomaar aan de kant worden geschoven. Zijn kwalificatie in België was goed, en volgens Perez vergeet hij echt niet zomaar hoe hij moet presteren.

Hamilton wil gaan vechten voor podiumplaatsen

zaterdag, 27 juli, 2024

Lewis Hamilton kende een aardige kwalificatie in België. De Britse zevenvoudig wereldkampioen noteerde de vierde tijd en mag door de straf van Max Verstappen als derde starten. Hamilton verwacht echter een enorm zware race en hij wijst naar de concurrentie.

Marko prijst Verstappen: "Hij is absoluut de beste in deze omstandigheden"

zaterdag, 27 juli, 2024

Max Verstappen schitterde vandaag in de kwalificatie op het circuit van Spa-Francorchamps. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur reed een zeer goede sessie en noteerde de snelste tijd. Dat leverde hem complimenten van teamadviseur Helmut Marko op. De Oostenrijker was trots.

Zhou ontvangt gridstraf na blokkeren Verstappen

zaterdag, 27 juli, 2024

Max Verstappen reed vandaag een foutloze kwalificatie in België. Aan het begin van de sessie werd hij echter eventjes gehinderd door Guanyu Zhou. De Chinees werd op het matje geroepen en de stewards waren zeer streng, hij heeft een gridstraf ontvangen.

Verstappen slaat terug: "Die mensen kunnen de pot op!"

zaterdag, 27 juli, 2024

Max Verstappen noteerde vandaag de snelste tijd in de kwalificatie in België. De Nederlander had geen enkele moeite met de natte baan, en hij maakte een ijzersterke indruk. Verstappen was heel erg tevreden en hij greep de aangelegenheid aan om eventjes uit te halen naar zijn criticasters.

Horner apetrots: "Dit was een geweldige sessie van Max"

zaterdag, 27 juli, 2024

Na een aantal tegenvallende weekenden, lijkt Red Bull in België weer ouderwets sterk te zijn. Op het natte circuit van Spa-Francorchamps reed Max Verstappen de snelste tijd en noteerde Sergio Perez de derde tijd. Teambaas Christian Horner kwam superlatieven te kort voor zijn coureurs.

Zhou naar de stewards voor blokkeren Verstappen

zaterdag, 27 juli, 2024

Max Verstappen kende vandaag een foutloze kwalificatie in België. Heel eventjes had hij het zwaar, omdat hij te maken kreeg met de onoplettende Guanyu Zhou. De Chinese coureur moet zich hiervoor gaan melden bij de stewards en ook Verstappen zal zijn gezicht daar laten zien.

Foutloze Perez haalt opgelucht adem na kwalificatie

zaterdag, 27 juli, 2024

Sergio Perez noteerde vandaag de derde tijd in de kwalificatie op het circuit van Spa-Francorchamps. De Mexicaanse coureur had deze opsteker nodig en door de gridstraf van zijn teamgenoot Max Verstappen schuift hij morgen een plekje op. Perez vond het een heel erg zware kwalificatie.

Leclerc verrast zichzelf: "Exact hetzelfde als vorig jaar!"

zaterdag, 27 juli, 2024

Charles Leclerc kende een goede kwalificatiesessie in België. Op het natte circuit van Spa-Francorchamps noteerde hij de tweede tijd, maar mag hij door de motorstraf van Max Verstappen de race vanaf de pole position starten. Voor Leclerc was het een soort Groundhog Day.

Verstappen toont zijn krachten: "Fijne kwalificatie"

zaterdag, 27 juli, 2024

Na een aantal tegenvallend raceweekenden, lijkt Max Verstappen nu terug te zijn. De Nederlander reed een foutloze kwalificatie op het kletsnatte circuit van Spa-Francorchamps. Verstappen reed de snelste tijd, maar hij start de race door zijn gridstraf als elfde. Na afloop van de kwalificatie oogde hij in ieder geval positief.