Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 25th, 2024

Felle Verstappen ontkent simraceverbod: "Ben een drievoudig wereldkampioen"

donderdag, 25 juli, 2024

Max Verstappen heeft een lange week achter de rug. Na zijn veelbesproken weekend in Hongarije heeft hij volgens Helmut Marko met Red Bull afgesproken dat hij geen late simraces meer zal rijden tijdens Grand Prix-weekenden. Volgens Verstappen klopt dat echter niet.

Marko ergert zich aan inconsistente prestaties Perez

donderdag, 25 juli, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft het momenteel zwaar in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal leunt vooral om Max Verstappen, zijn teamgenoot Sergio Perez valt heel erg tegen. Helmut Marko is dan ook zeer kritisch op de prestaties van de Mexicaan.

Wat doet het weer in Spa-Francorchamps?

donderdag, 25 juli, 2024

Dit weekend staat op het circuit van Spa-Francorchamps de Belgische Grand Prix op het programma. De race in de Ardennen is enorm populair onder de fans en zeker ook onder de coureurs. Spa staat bekend om de wisselende weersomstandigheden en ook dit jaar moet men goed naar de hemel kijken.

Leclerc: "Problemen Ferrari mogelijk meest zichtbaar op Spa"

donderdag, 25 juli, 2024

Het team van Ferrari heeft het momenteel lastig. De Italiaanse renstal kan Red Bull, Mercedes en McLaren momenteel moeilijk bijhouden en ze kampen met de nodige problemen. Charles Leclerc verwacht dat de problemen van Ferrari het meest zichtbaar zullen zijn in België.

Hülkenberg maakt zich geen zorgen over Audi-wisselingen

donderdag, 25 juli, 2024

Audi zorgde deze week voor een flinke verrassing. Ze maakten bekend dat Mattia Binotto het Formule 1-project gaat leiden en dat Andreas Seidl en Oliver Hoffmann gaan vertrekken. Nico Hülkenberg gaat voor Audi rijden, en ook hij zag deze move niet aankomen. Hij maakt zich echter geen zorgen.

Mercedes laat Antonelli testen op Spa

donderdag, 25 juli, 2024

Het team van Mercedes doet er nog steeds alles aan om Andrea Kimi Antonelli klaar te stomen voor de Formule 1. De piepjonge Italiaan wordt gezien als een grote kanshebber voor het zitje in 2025, en Mercedes geeft hem veel kansen. Volgende week mag hij weer een test gaan afwerken.

Stella duidelijk over principes: "Anders hoor je hier niet"

donderdag, 25 juli, 2024

Het team van McLaren zorgde voor een opvallend moment in de Hongaarse Grand Prix. Ze gaven Lando Norris de opdracht om zijn teamgenoot Oscar Piastri de overwinning te schenken. Het was een opmerkelijk moment, maar volgens teambaas Andrea Stella zijn de principes van McLaren heel erg belangrijk.

Ocon trots op Haas-transfer: "Enorm onder de indruk"

donderdag, 25 juli, 2024

Vandaag werd bekend dat Esteban Ocon vanaf 2025 voor het team van Haas gaat rijden. De transfer hing al eventjes in de lucht, maar is nu dus officieel geworden. Ocon is heel erg blij met deze nieuwe stap, maar hij focust zich nu eerst nog eventjes op zijn laatste maanden bij Alpine. Het feit dat [...]

Hamilton liep geen schade op bij clash met Verstappen

donderdag, 25 juli, 2024

Het team van Mercedes is bezig met een goede fase van het seizoen. Ze scoren aan de lopende band podiumplekken, en het was ook weer raak in Hongarije. Lewis Hamilton werd daar derde ondanks een crash met Max Verstappen, tot verbazing van Mercedes raakte de bolide van de Brit daarbij niet beschadigd.

Chandhok verwacht sterke comeback Red Bull

donderdag, 25 juli, 2024

Het team van Red Bull Racing lijkt hun voorsprong in de Formule 1 definitief kwijt te zijn. De Oostenrijkse renstal is bijgehaald door McLaren, en hun eigen performance valt tegen. Karun Chandhok houdt echter vertrouwen in Red Bull en hij sluit een ommekeer op Spa niet uit.