Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 24th, 2024

Verstappen kijkt uit naar Spa: "Hongarije snel vergeten"

woensdag, 24 juli, 2024

Max Verstappen gaat aankomend weekend in België op jacht naar ereherstel. De Nederlander kende een rampzalig weekend in Hongarije, maar op het circuit van Spa-Francorchamps aast op op een goed resultaat. Hij wil dan ook niet meer terugkijken en hij kijkt vooral ver vooruit.

McLaren sluit grote sponsordeal met Mastercard

woensdag, 24 juli, 2024

Het team van McLaren is bezig met een goed seizoen in de Formule 1. Op de baan gaat het voortreffelijk en jagen ze op Red Bull Racing, en naast de baan scoren ze ook. De Britse renstal heeft nu een nieuwe grote sponsordeal gesloten met een groot bedrijf. De geruchten gingen al geruime tijd rond, [...]

Flinke kritiek voor Verstappen: "Hij is zijn kalmte verloren"

woensdag, 24 juli, 2024

Max Verstappen kende afgelopen weekend allesbehalve een fijne race in Hongarije. Hij was woest op zijn team Red Bull Racing en dat mocht de hele wereld. Zijn tirades zorgden voor de nodige verbazing en volgens Christian Danner is Verstappen zijn kalmte verloren.

‘Formule 1 wijst wildcard-systeem voor rookies af’

woensdag, 24 juli, 2024

In de Formule 1 doet men er momenteel alles aan om rookies meer tijd achter het stuur te geven. Onder de huidige regels is het lastig voor jonge coureurs om veel ervaring op te doen in Formule 1-materiaal. Het lijkt er op dat er werd nagedacht over een wildcard-systeem, maar dat idee is van tafel [...]

Opgewekte Wolff wil eerste seizoenshelft positief afsluiten

woensdag, 24 juli, 2024

Het team van Mercedes is bezig met een goede periode in het seizoen. De Duitse renstal heeft meer snelheid gevonden en ze mogen met enige regelmaat het podium betreden. Teambaas Toto Wolff leeft dan ook met een positief gevoel toe naar het Belgische raceweekend.

‘Verstappen incasseert gridstraf op Spa vanwege motorwissel’

woensdag, 24 juli, 2024

Max Verstappen kan aankomend weekend in België rekenen op de steun van duizenden oranjefans. De supporters moeten echter wel rekening houden met een inhaalrace van Verstappen, want het lijkt er sterk op dat Red Bull heeft gekozen voor een gridstraf.

Alpine onthult speciale superhelden-livery voor Spa

woensdag, 24 juli, 2024

Het team van Alpine zal aankomend weekend in België gaan rijden met een zeer bijzondere livery. De Franse renstal heeft ervoor gekozen om voor één keer afscheid te nemen van de blauwe kleuren. Ze hullen hun wagens in de kleuren van een nieuwe superheldenfilm. De auto's van Esteban Ocon en Pierre Gasly rijden op het [...]

Hamilton haalt zijn schouders op over 200ste podiumplek

woensdag, 24 juli, 2024

Lewis Hamilton schreef afgelopen weekend geschiedenis. In Hongarije scoorde hij zijn tweehonderdste podiumplaats uit zijn lange loopbaan. Hij is de eerste coureur uit de geschiedenis van de Formule 1 die dit voor elkaar krijgt, maar hij voelt er niet zoveel emotie bij.

Horner geeft Perez schouderklopje: "Levert hopelijk zelfvertrouwen op"

woensdag, 24 juli, 2024

Sergio Perez heeft het momenteel zwaar bij Red Bull Racing. Zijn resultaten vallen tegen en zijn positie zou zelfs onder druk staan. Ook in Hongarije ging het niet naar wens bij de Mexicaan. Teambaas Christian Horner steekt hem wel een hart onder de riem.

Red Bull geeft Verstappen simraceverbod

woensdag, 24 juli, 2024

Max Verstappen kende in Hongarije een frustrerend raceweekend. De Nederlander was niet blij met Red Bull en hij ontving zelf veel kritiek voor zijn nachtelijke simrace-avonturen. Helmut Marko onthult nu dat ze hebben afgesproken dat Verstappen dit in de toekomst niet meer zal doen.