Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 22nd, 2024

Marko ontkent dat aangepast contract impact heeft op Verstappen

maandag, 22 juli, 2024

De onrust binnen het team van Red Bull Racing zorgde er dit jaar voor dat er veel geruchten rondgingen over de toekomst van Max Verstappen. Afgelopen weekend bleek echter dat Helmut Marko zijn contract heeft aangepast en dat dit mogelijk invloed heeft op Verstappen. Marko ontkent dat laatste.

Hamilton bepaalt unieke mijlpaal met Hongaarse podiumplaats

maandag, 22 juli, 2024

Lewis Hamilton is bezig met een goede fase van het seizoen. De Britse zevenvoudig wereldkampioen won enkele weken geleden zijn thuisrace in Silverstone en afgelopen weekend werd hij derde in Hongarije. Dat leverde hem direct een opvallende primeur op in de Formule 1.

Megaklapper in Toronto zorgt voor chaos en puinhoop

maandag, 22 juli, 2024

Tijdens de Grand Prix van Toronto in de IndyCar-series ging het helemaal mis in de slotfase. In de eerste bocht na start -en finish spinde Pato O'Ward. Dat zorgde voor een kettingreacties van wagens die op elkaar knalden. Aankomend verkeer daarachter was niet alert op stilstaand 'verkeer' waardoor meerdere coureurs de lucht invlogen. Door alle chaos en hoeveelheid puin [...]

Column: Emmertje zit vol

maandag, 22 juli, 2024

Max Verstappen was het goed zat, maar ook echt goed zat. Ik had gepiep in mijn oren van al dat getetter over de boordradio. Het ging ook maar door. De laatste jaren heb ik de drievoudig kampioen nog nooit zo boos gezien. Vroeger ging ik weleens tekeer. Als een gefrustreerd mannetje gooide ik mijn rackets als het niet [...]

VCARB verslaat Red Bull bij Hongaarse pitstops

maandag, 22 juli, 2024

Afgelopen weekend werd de verhitte Hongaarse Grand Prix verreden. Er gebeurde heel erg veel op de baan, waardoor de situatie in de pitlane een beetje ondersneeuwde. Het team van Visa Cash App RB was daar in Hongarije pijlsnel.

Russell weet het zeker: "Mercedes is Ferrari voorbij"

maandag, 22 juli, 2024

Het team van Mercedes krijgt langzamerhand weer kleur op de wangen. De Duitse renstal heeft in de afgelopen maanden een aantal grote stappen gezet. George Russell stelt in Hongarije dan ook dat Mercedes nu sterker is dan Ferrari.

VeeKay in topvorm: ”Alweer een top tien finish!”

maandag, 22 juli, 2024

In de enerverende Grand Prix van Toronto volop crashes, mislukte inhaalpogingen, neurtralisaties en een rode vlag wist Rinus 'VeeKay' van Kalmthout zijn hoofd koel te houden met strakke passeracties en een strategie in een wedstrijd die werd gewonnen door Colton Herta. De Ed Carpenter Racing-rijder startte ver buiten de top tien en werkte zich steeds verder naar voren. [...]

Norris goudeerlijk: "Wil niet die onsportieve gast zijn"

maandag, 22 juli, 2024

Lando Norris moest in Hongarije zijn koppositie opgeven. Hij kreeg van zijn team McLaren de boodschap dat hij de leiding moest teruggeven aan zijn teamgenoot Oscar Piastri. Hij leek te weigeren, maar hij volgde de order in de slotfase toch op. Na afloop is Norris er stellig over.

Hamilton sneert naar ‘vijandige’ Verstappen

maandag, 22 juli, 2024

Max Verstappen en Lewis Hamilton raakten elkaar in de slotfase van de Hongaarse Grand Prix. De stewards bekeken het moment, maar ze deelden geen straf uit. Hamilton deelde na afloop nog een klein sneertje uit naar de Nederlandse regerend wereldkampioen.

Marko hekelt kritiek op simracedeelname Verstappen

maandag, 22 juli, 2024

Max Verstappen kookte afgelopen weekend over in Hongarije. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur werd vijfde, maar daar was hij niet blij mee. Hij schold over de boordradio en zijn woede was duidelijk merkbaar. Volgens Helmut Marko heeft Verstappens gedrag niets te maken met zijn deelname aan een simrace.