Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 20th, 2024

Verstappen zwaar gefrustreerd: "Mensen moeten wakker worden"

zaterdag, 20 juli, 2024

Max Verstappen noteerde vandaag de derde tijd in de kwalificatie in Hongarije. De regerend wereldkampioen was echter allesbehalve tevreden met zijn resultaat. Hij vond dat het beter kon, en na afloop was de frustratie duidelijk zichtbaar. Verstappen stelt dat er een aantal mensen binnen het team wakker moeten worden.

Perez zoekt lichtpuntjes: "Onze tijd komt wel"

zaterdag, 20 juli, 2024

Sergio Perez was de grote verliezer van de kwalificatie in Hongarije. De Mexicaan staat onder grote druk, en op de Hungaroring ging het wéér mis. Hij crashte, viel veel te vroeg af en dat leverde hem veel kritiek op. Volgens Perez tast dit zijn zelfvertrouwen zeker niet aan.

Stella wijst Verstappen aan als grote favoriet voor Hongaarse zege

zaterdag, 20 juli, 2024

Het team van McLaren kende vandaag een oppermachtige kwalificatie op de Hungaroring. Lando Norris en Oscar Piastri noteerden de twee snelste tijden, en dat betekent dus dat ze de race morgen vanaf de eerste startrij zullen starten. Andrea Stella stelt toch dat Max Verstappen de favoriet is.

Russell baalt van zichzelf en Mercedes

zaterdag, 20 juli, 2024

George Russell was één van de grote verliezers van de Hongaarse kwalificatie van vandaag. De Britse McLaren-coureur oogde snel, maar toch viel hij af in het eerste gedeelte van de kwalificatie. Na afloop hinkte hij op twee gedachten, en wees hij naar zichzelf.

Horner hint op einde Perez: "Kunnen niet op één been lopen"

zaterdag, 20 juli, 2024

Sergio Perez kende vandaag een enorm tegenvallende kwalificatie in Hongarije. In het eerste gedeelte van de sessie parkeerde hij zijn wagen in de muur, en dat is precies wat hij niet nodig heeft. Christian Horner lijkt er een beetje klaar mee te zijn, en hij hint op een exit.

Piastri hint op strategisch McLaren: "We zullen slim zijn"

zaterdag, 20 juli, 2024

Oscar Piastri was vandaag in de kwalificatie net iets langzamer dan zijn teamgenoot Lando Norris. Het levert de Australische McLaren-coureur de tweede startplaats op, en daarmee moet hij leven. Hij hoopt op een goede race, maar hij stelt dat McLaren het slim zal gaan aanpakken.

Verstappen in zak en as: "We moeten nu jagen"

zaterdag, 20 juli, 2024

Max Verstappen kende vandaag een frustrerende kwalificatie in Hongarije. De Nederlander noteerde de derde tijd, maar hij had natuurlijk op een veel beter resultaat gehoopt. Na afloop baalde hij als een stekker, en dat stak hij dan ook niet onder stoelen of banken.

Uitslag kwalificatie Hongarije: Norris pakt pole en bezorgt McLaren 1-2tje, drama voor Perez

zaterdag, 20 juli, 2024

De startopstelling voor de Hongaarse Grand Prix is bekend. In de kwalificatie op de welbekende Hungaroring ging de pole position naar Lando Norris. De tweede tijd werd genoteerd door Oscar Piastri, en de top drie werd compleet gemaakt door Max Verstappen.

Marko: "Schumacher niet eerlijk behandeld door Netflix-superster Steiner"

zaterdag, 20 juli, 2024

Mick Schumacher wordt door niet één maar twee Formule 1-teams 'serieus overwogen' voor 2025. Dat is de bewering van Red Bull's F1-adviseur Helmut Marko, die toegeeft dat de voormalige Haas-coureur niet in aanmerking komt voor een stoeltje bij het juniorenteam RB.

‘Newey niet naar Ferrari vanwege groot eisenpakket’

zaterdag, 20 juli, 2024

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Adrian Newey ligt. De Britse topontwerper vertrekt begin volgend jaar definitief bij Red Bull, maar daarna liggen de opties open. Ferrari leek de favoriet voor zijn handtekening, maar het lijkt er op dat de eisen van Newey te groot waren.