Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 19th, 2024

McLaren ergert zich aan ‘escalatie’ na Red Bull-klacht

vrijdag, 19 juli, 2024

Het is geen geheim meer dat de teams van McLaren en Red Bull Racing het niet zo goed met elkaar kunnen vinden. De kopstukken van de twee renstallen gooien al weken met spreekwoordelijke modder naar elkaar, en Red Bull diende een klacht in bij de FIA. Daar is Andrea Stella niet zo blij mee.

Van Hoepen scoort eerste pole na rode vlag in Boedapest

vrijdag, 19 juli, 2024

F3-debutant Laurens van Hoepen heeft voor een eerste Nederlands succes gezorgd in Boedapest. Op de Hungaroring was de ART Grand Prix-coureur de snelste in de kwalificatie met een tijd van 1.33.935. Daarmee was pas het 18-jarige talent een fractie sneller als teamgenoot Nikola Tsolov. Tijdens de spintrace wordt de top twaalf van de grid omgedraaid, maar bij [...]

Verstappen tevreden: "Dit was een goede dag"

vrijdag, 19 juli, 2024

Max Verstappen kende een goede vrijdag in Hongarije. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur noteerde twee keer de tweede tijd in de twee vrije trainingen. De Nederlander ziet een aantal verbeterpunten, maar hij sluit deze eerste dag van het raceweekend met een goed gevoel af.

Positieve Horner durft te lachen na eerste trainingen

vrijdag, 19 juli, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een zeer positieve vrijdag in Hongarije. De Oostenrijkse renstal kende een tweetal foutloze vrije trainingen, maar ze waren twee keer niet de snelsten op de baan. Teambaas Christian Horner is echter positief gestemd, ook over de updates.

Mercedes ontkent last te hebben gehad van CrowdStrike-situatie

vrijdag, 19 juli, 2024

Eén van de sponsors van het team van Mercedes domineerde vandaag het wereldnieuws. Een probleem bij CrowdStrike zorgde wereldwijd voor een enorme computerstoring. Ook bij Mercedes hadden ze problemen, al stellen ze dat het geen groot drama was.

Marko ziet positieve signalen van nieuwe updates

vrijdag, 19 juli, 2024

Het team van Red Bull Racing introduceert dit weekend een flinke hoeveelheid nieuwe onderdelen. De Oostenrijkse renstal hoopt hiermee een voorsprong te kunnen pakken op de concurrentie. De eerste signalen zijn goed, en Helmut Marko is positief gestemd. Hij blijft echter wel voorzichtig.

Uitslag VT2 Hongarije: Verstappen moet Norris voor zich dulden, flinke crash Leclerc

vrijdag, 19 juli, 2024

De eerste dag van het Hongaarse raceweekend is een feit. Op de Hungaroring werd zojuist de snelste tijd in de eerste vrije training genoteerd door Lando Norris. De tweede tijd werd ditmaal een prooi voor Max Verstappen. De top drie in deze training werd compleet gemaakt door Carlos Sainz.

Perez maakt zich geen zorgen: "Ik ben ook volgend jaar F1-coureur"

vrijdag, 19 juli, 2024

Sergio Perez zegt dat hij volledig gefocust is op het leveren van sterke prestaties in de twee races die leiden naar de zomerstop van de F1, en staat erop dat hij in 2025 voor Red Bull Racing zal racen, waarbij hij de geruchten over zijn vervanger van de hand wijst.

Aston Martin vervangt versnellingsbak van Lance Stroll

vrijdag, 19 juli, 2024

Het Formule 1-seizoen is in de fase aanbeland waarin er veel wordt gewisseld van onderdelen. Dit weekend in Hongarije valt dat echter mee, en wisselt er nog maar één coureur van belangrijke onderdelen, in dit geval delen van de versnellingsbak.

Norris kiest voor unieke ‘Hongaarse’ helm op Hungaroring

vrijdag, 19 juli, 2024

De Hongaarse Grand Prix is zeer populair onder de teams, coureurs en fans. Dat betekent dus ook dat er flink wordt uitgepakt tijdens dit raceweekend. Lando Norris is één van de coureurs die kiest voor een zeer speciaal helmdesign. Norris staat bekend om zijn opvallende helmdesigns. Ook dit jaar verraste hij meerdere keren vriend en [...]