Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 17th, 2024

Review: Volkswagen Golf (2024) krijgt nuttige cadeaus voor 50ste verjaardag

woensdag, 17 juli, 2024

Nieuwe lichtunits, een grotere hybridebatterij en snellere software zijn niet de spannendste geschenken. Toch is de Volkswagen Golf facelift de juiste auto op het juiste moment.

Bottas over teamgenoot Zhou: "Hij hoort thuis in de F1"

woensdag, 17 juli, 2024

Valtteri Bottas is ervan overtuigd dat Sauber-teamgenoot Guanyu Zhou zijn plek op de Formule 1-grid heeft verdient, ondanks zijn onzekere vooruitzichten omdat zijn contract nog niet is verlengd.

Weer nieuwe debutant in IndyCar: Hunter McElrea

woensdag, 17 juli, 2024

De huidige IMSA-endurancecoureur en INDY NXT-rijder Hunter McElrea zal dit weekend zijn debuut maken in de Ontario Honda Dealers Indy Toronto aan boord van Dale Coyne Racing's #18. McElrea, die als tweede eindigde in het INDY NXT van 2023, heeft al wat proefkilometers gemaakt in een IndyCar tijdens een eendaagse test met DCR op Mid-Ohio. "Hunter maakte indruk [...]

Williams waarschuwt Sainz: "Wij laten ons niet gebruiken als tussenstap"

woensdag, 17 juli, 2024

Williams-teambaas James Vowles heeft Carlos Sainz gewaarschuwd dat het niet wil dienen als opstap of tussenstap in de carrière van een Formule 1-coureur terwijl die zijn volgende stap overweegt. Sainz houdt de F1-coureursmarkt in zijn greep terwijl hij concrete voorstellen van Alpine, Sauber/Audi en Williams in overweging heeft.

Ricciardo neemt het op voor Verstappen: "Overdreven kritiek"

woensdag, 17 juli, 2024

Daniel Ricciardo heeft gezegd dat Max Verstappen het de kritiek die hij kreeg niet verdiende als reactie op zijn botsing met Lando Norris tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. Verstappen streed om de leiding in de race met nog zeven ronden te gaan op de Red Bull Ring toen hij Norris bij het aanremmen van [...]

Red Bull verdenkt McLaren van illegale auto en stapt naar de FIA

woensdag, 17 juli, 2024

Red Bull vermoedt dat kampioenschapsrivaal McLaren de regels heeft omzeild om te helpen bij het koelen van de banden. Teamadviseur Helmut Marko gaf toe dat hij verbaasd was over de snel verbeterende McLaren van dit jaar tijdens de laatste race op Silverstone.

Jules Bianchi, voor altijd in het hart van de Formule 1-wereld

woensdag, 17 juli, 2024

Vandaag is het 17 juli. Voor veel mensen is dit een normale dag, maar voor de Formule 1-wereld is het een zwarte dag. In 2015 overleed Jules Bianchi aan de gevolgen van zijn crash in de Japanse Grand Prix in 2014. Bianchi was een geliefde coureur, een wereldkampioen van de toekomst.

Producenten ontkennen dat nieuwe F1-film 300 miljoen kost

woensdag, 17 juli, 2024

De makers van de film 'F1' die in 2025 in de bioscopen te zien is, met in de hoofdrol Brad Pitt, hebben gereageerd op berichten dat het budget van de film boven de 300 miljoen dollar overstijgt. Als dat waar zou zijn, zou het immense budget de film, die tijdens Formule 1-raceweekends met aangepaste F2-auto's [...]

Ralf Schumacher geeft uitleg: "Ik wilde het nieuws zelf bekend maken"

woensdag, 17 juli, 2024

Afgelopen weekend liet voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher op Instagram weten dat hij een relatie heeft met een man. Nu legt hij uit waarom dat het juiste moment was om het nieuws te delen.

De bijna-overwinning van Hill in de Arrows (1997)

woensdag, 17 juli, 2024

Regerend kampioen Damon Hill koos verrassend voor Arrows na zijn wereldtitel in 1997. Andere renstallen waren niet bereid om zijn veeleisende salaris op te hoesten. Teambaas Arrows, Tom Walkinshaw, had blijkbaar een geldpotje nog over en haalde de Brit naar zijn renstal. Een groot succes werd het niet. De A18 was te traag en ook [...]