Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 16th, 2024

Red Bull evalueert in zomerstop positie van Perez

dinsdag, 16 juli, 2024

Red Bull ziet een mogelijk kampioenschap bij de constructeurs in gevaar komen door de slechte prestaties van Sergio Perez. De Mexicaan heeft de laatste races zelfs moeite om punten te scoren en dat doet het Oostenrijkse team geen goed.

Marko vindt races van Verstappen goed voor het imago van F1

dinsdag, 16 juli, 2024

Net zoals voorgaande jaren is er vrijwel iedere week veel te doen om Max Verstappen. Waar het de laatste tijd veel over een mogelijke overstap naar Mercedes ging, wordt er nu weer veel gepraat over de dominantie van de Nederland – ondanks dat die op dit moment verdwenen lijkt.

Haas en Ferrari verlengen samenwerking tot eind 2028

dinsdag, 16 juli, 2024

Haas heeft aangekondigd dat ze hun technische samenwerking met Ferrari hebben verlengd tot het einde van het F1 2028-seizoen. Haas onderhoudt sinds hun deelname aan de F1 in 2016 een nauwe technische samenwerking met Ferrari, waarbij de unieke regeling hen in staat stelt om zoveel door Ferrari gebouwde onderdelen te gebruiken als is toegestaan ​​volgens [...]

Zorgen bij Toto Wolff: "Simulator rondetijden 2026 zijn veel te langzaam"

dinsdag, 16 juli, 2024

De Formule 1 dreigt veel te traag te worden met het debuut van de 2026-reglementen zoals die momenteel zijn geschreven, geeft Toto Wolff toe. Velen geven Mercedes een goede kans om opnieuw te profiteren van de komende regelwijzigingen, maar zelfs teambaas Wolff geeft toe dat hij zich zorgen maakt over de rondetijden die momenteel uit [...]

Marko geeft toe: "McLaren en Mercedes zijn ons voorbij gegaan"

dinsdag, 16 juli, 2024

Red Bull is in de loop van de eerste seizoenshelft van 2024 niet door één maar twee Formule 1-teams voorbij gereden. Dat is de bekentenis van F1-consulent van de regerend kampioen Helmut Marko, die tegen Speed ​​Week zei: "Godzijdank is er een update in Boedapest en we hopen dat dit ons een stap vooruit zal [...]

Schumacher: "Terugkeer in de F1 is nu binnen handbereik"

dinsdag, 16 juli, 2024

Mick Schumacher klinkt optimistisch over zijn kansen om terug te keren naar de Formule 1-grid. De F1-carrière van de 25-jarige zoon van F1-legende Michael Schumacher eindigde na slechts twee relatief matige seizoenen voor Haas, na een aanhoudende periode van kritiek van zijn eigen toenmalige baas Gunther Steiner.

Hoe gaat het met Nikita Mazepin?

dinsdag, 16 juli, 2024

Drie jaar geleden ergerde vrijwel de hele Formule 1-wereld zich dood aan Nikita Mazepin. De Rus was een soort rijdende chicane, en hij reed om de zoveel veel schade. Zijn team Haas ontsloeg hem nadat Rusland buurland Oekraïne binnenviel, en Mazepin leek nooit meer terug te keren in de sport. Hijzelf aast op een comeback, [...]

Ford wil luidere F1-motoren vanaf 2026

dinsdag, 16 juli, 2024

Red Bull-motorpartner Ford zegt dat de F1 de juiste balans moet vinden als het gaat om het geluid van de volgende generatie motoren van de sport die in 2026 worden geïntroduceerd.

Marko: "Hamilton heeft zijn snelheid en verstand niet verloren"

dinsdag, 16 juli, 2024

Na de terugkeer van Lewis Hamilton naar de bovenste trede van het podium op Silverstone na bijna drie jaar niet te hebben gewonnen, prees Helmut Marko de zevenvoudig wereldkampioen en zei dat het duidelijk is dat de 39-jarige zijn snelheid of verstand niet heeft verloren.

Williams overweegt Bottas en Ocon als coureurs voor 2025

dinsdag, 16 juli, 2024

Het tweede stoeltje bij Williams is voor 2025 nog altijd niet ingevuld. Er gaan diverse namen de ronde, waardoor het bijna zeker is dat Logan Sargeant niet bij Williams zijn contract zal verlengen.