Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 15th, 2024

Marko reageert op speculaties Verstappen naar Mercedes: "Als, als als"

maandag, 15 juli, 2024

Helmut Marko heeft gereageerd op de aanhoudende berichten dat Max Verstappen alsnog een overweging maakt om te vertrekken naar Mercedes. Nadat Mercedes de laatste twee races wist te winnen lijkt het alsof de Duitse fabrikant de weg omhoog heeft gevonden.

Sargeant tevreden over zijn prestaties dit seizoen

maandag, 15 juli, 2024

Logan Sargeant houdt vol dat hij tevreden is met zijn eigen prestaties dit jaar, ook al lijkt Williams zeker plannen te hebben om zijn contract niet te verlengen. De beste keuze van teambaas James Vowles om vanaf volgend jaar Alex Albon's nieuwe teamgenoot voor de lange termijn te worden, was duidelijk Carlos Sainz, maar de [...]

‘Sainz wil wachten op nieuwe kans bij Mercedes of Red Bull’

maandag, 15 juli, 2024

Carlos Sainz stelt naar verluidt een beslissing over de volgende stap in zijn carrière uit in de hoop een nieuwe kans te krijgen bij Mercedes of Red Bull. Die twee teams leken van tafel te zijn voor het werkloze Sainz, omdat Mercedes prioriteit gaf aan Andrea Kimi Antonelli terwijl Red Bull Sergio Perez een nieuw [...]

Button waarschuwt Mercedes: "Maak Antonelli zijn carrière niet kapot"

maandag, 15 juli, 2024

Jenson Button heeft Mercedes gewaarschuwd dat het binnenhalen van Andrea Kimi Antonelli in het team zijn carrière zou kunnen vernietigen als hij er niet in slaagt onmiddellijk te presteren.

Marko: "Perez is mentaal geslagen bij Red Bull"

maandag, 15 juli, 2024

Sergio Perez is mentaal gehavend omdat Dr. Helmut Marko weigert de speculaties te ontkennen dat Red Bull zou kunnen besluiten de worstelende Mexicaanse coureur in 2024 te ontslaan. Ook doen er nog steeds geruchten de ronde dat Max Verstappen volgend jaar een schokkende overstap naar Mercedes zou kunnen maken, maar Red Bull F1-consultant Marko houdt [...]

Audi wil Aston Martin-teambaas Mike Krack strikken

maandag, 15 juli, 2024

Naar verluidt wordt er geloerd op Mike Krack om Aston Martin te verlaten en Audi's nieuwe Formule 1-project te leiden. De geruchten doken feitelijk vlak voor de Britse Grand Prix dat het achter de schermen niet goed gaat in de nasleep van de overname van het Sauber-team door Volkswagen-merk Audi.

Wij reden met de Dacia Spring facelift (2024) en deze 8 dingen vielen ons op

maandag, 15 juli, 2024

De Dacia Spring is (met subsidie) de goedkoopste auto van Nederland. De facelift (2024) deed hem goed, vooral binnenin werd alles beter. In 8 stappen praten we je bij.

Historie: De eerste constructeurstitel van Ferrari

maandag, 15 juli, 2024

Vandaag de dag zijn er twee wereldtitels te winnen in de Formule 1: voor de coureurs én voor de constructeurs. Het team van Ferrari is de absolute koploper als het gaat om de wereldkampioenschappen. Vandaag is de verjaardag van de eerste constructeurstitel van Ferrari.

Perez lacht als een boer met kiespijn na brutaal ongemakkelijk interview met Verstappen

maandag, 15 juli, 2024

Sergio Perez moest zijn glimlach op zijn gezicht houden terwijl hij onhandig naast Max Verstappen en Daniel Ricciardo stond voor een interview in Goodwood. Te midden van veel geruchten over zijn toekomst was het waarschijnlijk niet de manier waarop Sergio Perez zijn vrije zondag wilde doorbrengen naast zijn huidige teamgenoot en de man die het [...]

Horner over Red Bull-toekomst Tsunoda: "Je weet maar nooit"

maandag, 15 juli, 2024

Christian Horner heeft een update gegeven over Yuki Tsunoda doordat de Japanner helemaal geen testsessies voor Red Bull rijdt, ondanks dat hij coureur is van het Oostenrijkse energiedrankenmerk.