Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 13th, 2024

Russell waarschuwt voor negatieve gevolgen sociale media

zaterdag, 13 juli, 2024

Vandaag de dag zijn sporters en beroemdheden een soort publiek eigendom. Op sociale media worden zijn ze met enige regelmaat onderwerp van gesprek, en ook in de Formule 1 is dat zo. George Russell legt de negatieve gevolgen daarvan uit.

Marko lacht om Gasly: "Hij kon niet accepteren dat Max sneller was"

zaterdag, 13 juli, 2024

Het is algemeen bekend dat het niet makkelijk is om de teamgenoot van Max Verstappen te zijn. Veel coureurs hebben het er zwaar mee gehad, en Helmut Marko wijst naar één coureur in het speciaal. Hij heeft het over Pierre Gasly.

Historie: Alberto Ascari, superster voor de eeuwigheid

zaterdag, 13 juli, 2024

De Formule 1 kent veel legendes. Vandaag de dag draait het om Max Verstappen, eerder deze eeuw om Michael Schumacher, en in de jaren daarvoor was Ayrton Senna de superster. Ook in de begindagen van de sport barstte het van de legendes. Eén van de grootste namen was Alberto Ascari. Vandaag is het zijn geboortedag.

Waarom gaan ovals altijd linksaf?

zaterdag, 13 juli, 2024

Dit weekend beleeft de IndyCar een double header op de oval van Iowa. Het is na de Indianapolis 500 pas de tweede locatie in 2024 waar op een kombaan wordt gereden. Op bijna elke ovalbaan, de uitzondering daargelaten, racen de rijders tegen de klok in. Een echte grondige reden voor dit fenomeen is er niet, maar hieronder staan enkele [...]

McLaren zorgt voor kippenvel met speciale demorun op Goodwood

zaterdag, 13 juli, 2024

Dit weekend staat het Goodwood Festival of Speed weer op de planning, en dat zorgt altijd voor prachtige beelden. Ook het team van McLaren is aanwezig, en daar zorgen ze voor kippenvel. Bruno Senna kroop namelijk achter het stuur van een MP4-6, de wagen waarmee zijn oom Ayrton Senna schitterde. De beelden zorgen voor veel [...]

Sainz senior onthult nieuwe Dakar-uitdager Ford op Goodwood

zaterdag, 13 juli, 2024

Het Goodwood Festival of Speed is weer in volle gang, en dat levert veel nieuwe wagens op. Red Bull onthulde de RB17, en ook hun toekomstige motorpartner Ford zat niet stil. De Amerikanen trokken het doek van hun nieuwe spectaculaire uitdager voor de Dakar Rally.

Marko zoekt geen nieuwe Verstappen: "Hij is uniek"

zaterdag, 13 juli, 2024

Max Verstappen is momenteel de grote man in de Formule 1, maar er komt een dag dat hij zal gaan vertrekken. Dat betekent dus ook dat zijn werkgever Red Bull Racing op zoek zal moeten gaan naar een opvolger. Helmut Marko stelt dan ook dat hij niet op zoek is naar een nieuwe Verstappen.

Test: de MG3 Hybrid is niet alleen voor mensen die serieus met geld omgaan

zaterdag, 13 juli, 2024

Nieuwe aanwas in het compacte segment is meer dan welkom om autorijden betaalbaar te houden. De MG3 Hybrid is een volwaardige hybride met een basisprijs zo scherp, dat veel mensen hem kunnen kopen. Maar met 192 pk is het ook een baldadig ding.

‘Alleen Aston Martin en McLaren nog opties voor Newey’

zaterdag, 13 juli, 2024

Het is nog steeds niet duidelijk waar top ontwerper Adrian Newey in de toekomst aan de slag gaat. De Brit vertrekt begin 2025 bij Red Bull Racing, en daarna liggen alle opties open. Het lijkt er op dat er nog slechts twee opties over zijn: Aston Martin en McLaren.