Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 10th, 2024

Spa-Francorchamps wil jaarlijkse rotatieplannen voor F1-race proberen te omzeilen

woensdag, 10 juli, 2024

De promotor van de legendarische Belgische Grand Prix op het legendarische Spa-Francorchamps zegt dat het evenement de plannen van de Formule 1 wil omzeilen om in de toekomst jaarlijks enkele Europese races af te wisselen.

‘Rolex trekt zich terug als sponsor van F1′

woensdag, 10 juli, 2024

Volgens de Zwitserse krant Blick dreigt de Formule 1 een van zijn grootste sponsors te verliezen. De deal met de bekende luxe Zwitserse horlogemaker Rolex, waarbij officiële tijdwaarneming betrokken was, dateert van ruim tien jaar geleden, waarbij F1-legende Sir Jackie Stewart destijds een belangrijke rol speelde in het sponsorcontract.

Video: De logistiek achter de Formule 1

woensdag, 10 juli, 2024

Het Formule 1-circus trekt de hele wereld rond. Daar komt veel bij kijken, van de auto tot de garages en het materiaal, alles moet mee. In de onderstaande video zijn de globale lijnen van de logistiek achter de Formule 1 uitgelegd. 

Komatsu doet geheimzinnig over Ocon-geruchten

woensdag, 10 juli, 2024

Het Silly Season in de Formule 1 is momenteel in volle gang. Meerdere teams hebben nog een zitje vrij, en meerdere coureurs zoeken nog naar een nieuwe werkgever. Esteban Ocon wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Haas, maar teambaas Ayao Komatsu wil dat niet bevestigen.

Webber vergelijkt Hamilton met een haai: Hij rook bloed"

woensdag, 10 juli, 2024

Lewis Hamilton schreef afgelopen weekend zijn thuisrace op het circuit van Silverstone op zijn naam. Hamilton reed een dijk van een race, en dat levert hem veel complimenten op. Mark Webber vergelijkt hem met een haai.

De nieuwste F1-simulator voor thuis die alles heeft

woensdag, 10 juli, 2024

De nieuwste simulator van Vesaro is een gadget die elke man in huis wil hebben, maar dan moet je er wel een buidel geld voor neerleggen. Vesaro bouwt al langer realistische Formule-simulatoren, maar komt nu met een van haar beste ooit. De simulator moet 151.000 dollar kosten, dit is wel exclusief bezorging en installatie. Mocht [...]

Toyota overweegt terugkeer in de F1 bij Haas

woensdag, 10 juli, 2024

Er doet een nieuw en wild gerucht de ronde dat de Japanse autofabrikant Toyota een terugkeer naar de Formule 1 zou kunnen overwegen. Volgens de speculaties zou het merk, dat eind 2009 haar F1-project stopte, het kleine team van Haas als optie zien om terug te keren naar de paddock.

Deze talenten willen in 2025 schitteren in de Formule 1

woensdag, 10 juli, 2024

De transfercarrousel in de Formule 1 draait op volle toeren. Veel coureurs lopen uit hun contract, en azen op een nieuwe werkplek. Niet alleen de ervaren mannen zoeken een zitje, ook jonge talenten willen hun kans pakken. Een viertal jongelingen maakt grote kans, en het is tijd om ze eens iets beter te bekijken.

Dit is de trailer van de film ‘F1′ met Brad Pitt

woensdag, 10 juli, 2024

Afgelopen weekend in Silverstone ging het veelvuldig over de strijd op de baan. Het publiek werd getrakteerd op een spannende strijd, maar de oplettende kijker zag dat er een extra team op de grid stond. De opnames van de film 'F1' met Brad Pitt waren in volle gang, en in Silverstone kreeg de wereld voor [...]

Horner schrikt van opmerking Marko: "Hoe kan hij dat weten?"

woensdag, 10 juli, 2024

Het team van Red Bull Racing is momenteel hard bezig om hun voorsprong terug te krijgen. De Oostenrijkse renstal introduceerde in het Verenigd Koninkrijk dan ook een aantal nieuwe vloerdelen, en volgens Helmut Marko was dat een succes. Christian Horner vraagt zich af hoe Marko bepaalde zaken weet.