Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 9th, 2024

Button biedt Norris advies: "Hij moet zijn emoties onder controle krijgen"

dinsdag, 9 juli, 2024

Jenson Button heeft er bij Lando Norris op aangedrongen een beetje voorzichtig te zijn met zijn emoties nadat hij ternauwernood opnieuw een F1-overwinning tijdens de Britse Grand Prix misliep.

Alonso weigerde gesprekken met Mercedes

dinsdag, 9 juli, 2024

Het team van Mercedes is nog altijd op zoek naar een nieuwe stercoureur voor 2025. De Duitse renstal heeft nog geen opvolger van Lewis Hamilton gecontracteerd. Volgens Toto Wolff hebben ze ook Fernando Alonso benaderd.

Red Bull test van Lawson wordt naar beneden gepraat door Horner

dinsdag, 9 juli, 2024

Red Bull-teambaas Christian Horner heeft de betekenis van de F1-test van Liam Lawson voor het team afgedaan als niet heel bijzonder, te midden van speculaties over de toekomst van Sergio Perez.

Hulkenberg neemt het op voor Magnussen: "Haas zou hem moeten behouden"

dinsdag, 9 juli, 2024

Kevin Magnussen zou zeker nog in de race moeten zijn om in 2025 bij Haas te blijven. Dat is de mening van teamgenoot Nico Hulkenberg, die volgend jaar overstapt naar Sauber, voorafgaand aan de overgang van het Zwitserse team als Audi-fabrieksteam in 2026.

Honda geeft Tsunoda unieke kans op Goodwood

dinsdag, 9 juli, 2024

Aankomend weekend staat het Goodwood Festival of Speed weer op het programma. Het evenement is een feestje voor de autosport- en autoliefhebber. Veel Formule 1-teams zijn aanwezig en de coureurs mogen speciale demoruns rijden. Ook Yuki Tsunoda is nu aangekondigd. Visa Cash App RB-coureur Tsunoda zal in een zeer historische wagen gaan rijden. Hij is [...]

Aston Martin bevestigt Ferrari-topman Enrico Cardile

dinsdag, 9 juli, 2024

Het Aston Martin Team heeft vandaag Enrico Cardile aangekondigd als F1 Chief Technical Officer in de jacht op succes met overwinningen en kampioenschappen. De Italiaan kondigde gisteren zijn vertrek aan bij Ferrari en het was al in de lijn der verwachtingen dat hij naar het Britse team zou vertrekken.

Historie: Sakon Yamamoto, de eeuwige invaller

dinsdag, 9 juli, 2024

In elke sport zijn er atleten die genoegen moeten nemen met een bijrol. In de autosport kan er altijd een coureur uitvallen, en daarom zijn er reserves nodig. Vandaag viert eeuwige invaller Sakon Yamamoto zijn verjaardag. Op de baan maakte hij geen indruk, maar vandaag de dag doet hij dat wel. Al heeft hij de [...]

Horner: "Positie van Perez is onhoudbaar met zoveel punten achterstand"

dinsdag, 9 juli, 2024

Red Bull-teambaas Christian Horner heeft nogmaals duidelijk gemaakt dat Sergio Perez zijn prestaties moet verbeteren. Hij noemde het huidige puntentekort van de Mexicaan op teamgenoot Max Verstappen 'onhoudbaar'.

Peugeot E-5008 (2024) review: 7-zits SUV is stiekem fijner dan 3008

dinsdag, 9 juli, 2024

Zevenzits elektrische auto’s zijn schaars. De Peugeot E-5008 onderscheidt zich hiermee van de E-3008 én van zijn concurrenten. De prijs lijkt net zo ambitieus te worden als de actieradius …

Marko looft ‘master’ Hamilton na foutloze race op Silverstone

dinsdag, 9 juli, 2024

Lewis Hamilton liet afgelopen weekend in Silverstone zien dan niemand hem mag afschrijven. De Britse zevenvoudig wereldkampioen won zijn thuisrace op een fraaie wijze. Het levert hem zelfs een aantal complimenten van Helmut Marko op.