Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 4th, 2024

Tost hoopt dat fans Verstappen gaan uitfluiten: "Soort onderscheiding"

donderdag, 4 juli, 2024

Max Verstappen gaat dit weekend op Silverstone op jacht naar de zege in de Britse Grand Prix. De Nederlander is niet bepaald de populairste coureurs onder de Britten, en men vreest voor een fluitconcert. Volgens Franz Tost zou een fluitconcert voor Verstappen juist iets positiefs betekenen.

Horner deelt waarschuwing uit aan Ricciardo

donderdag, 4 juli, 2024

De toekomst van Daniel Ricciardo bij Visa Cash App RB is nog altijd onzeker. De Australiër presteert niet heel erg sterk, en Liam Lawson staat te trappelen om hem te vervangen. Ook Christian Horner heeft zich nu uitgelaten over de zaak, en ook hij deelt een waarschuwing uit aan Ricciardo.

Wat doet het weer in Silverstone?

donderdag, 4 juli, 2024

Dit weekend staat de Britse Grand Prix op het circuit van Silverstone op het programma. Het belooft weer een groot spektakelstuk te worden, en de tribunes zullen uiteindelijk toch zo goed als vol zitten. De teams en de coureurs moeten wel naar de lucht krijgen.

Norris hoeft geen excuses van Verstappen: "Willen graag weer gaan racen"

donderdag, 4 juli, 2024

Lando Norris zal dit weekend veelvuldig moeten terugblikken op zijn incident met Max Verstappen in Oostenrijk. Norris duikt daar niet voor weg, maar hij wil er wel een streep onder zetten. Hij stelt dat hij geen excuses van Verstappen hoeft te ontvangen, en dat alles weer koek en ei is.

Newey verwacht geen gevolgen van clash Verstappen en Norris

donderdag, 4 juli, 2024

Ook dit weekend gaat het nog veelvuldig over de clash tussen Max Verstappen en Lando Norris in Oostenrijk. De twee raakten elkaar daar tijdens een gevecht om de zege. Adrian Newey heeft het duel bekeken, en hij stelt dat het twee fantastische coureurs zijn die het onderling vast oplossen.

‘Alpine denkt weer aan aantrekken Binotto’

donderdag, 4 juli, 2024

Het team van Alpine beleeft momenteel zware tijden in de Formule 1. Ze begonnen slecht aan het seizoen, en ze zouden zelfs twijfelen over de toekomst van het motorproject. Nu lijkt het er wederom op dat ze een poging gaan wagen om Mattia Binotto binnen te halen.

Hamilton kraakt te hoge ticketprijzen in Silverstone

donderdag, 4 juli, 2024

Dit weekend wordt de Britse Grand Prix op het circuit van Silverstone verreden. De organisatie ontving in de afgelopen weken veel kritiek op de sociale media, en ook thuisrijder Lewis Hamilton is kritisch. De zevenvoudig wereldkampioen wijst naar de ticketprijzen.

Marko wijst naar Verstappen: "Vier van de zeven zeges liggen aan hem"

donderdag, 4 juli, 2024

Max Verstappen maakt dit seizoen een ijzersterke indruk in de Formule 1. De Nederlander gaat weer aan de leiding van het wereldkampioenschap, terwijl zijn team Red Bull Racing wat minder dominant is. Volgens Helmut Marko zorgt Verstappen vooral zelf voor zijn zeges.

Hulp nodig bij het zoeken van de juiste verzekering: check snel deze tips

donderdag, 4 juli, 2024

Het afsluiten van de autoverzekering klinkt als een verplichting waar je verder niet al te veel aandacht aan moet besteden. Dat is maar deels waar. Zo is het inderdaad verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Alleen zijn er behoorlijke verschillen tussen de diverse polissen. Het kan zomaar gebeuren dat je veel te veel betaalt [...]

Wolff besprak ‘niets bijzonders’ met Jos Verstappen

donderdag, 4 juli, 2024

Max Verstappen werd in de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met het team van Mercedes. De Nederlander verwees dit soort verhalen vaak naar de prullenbak, maar Toto Wolff bleef hoopvol. Nu vlakt Wolff de verhalen over zijn gesprekken met Jos Verstappen in Oostenrijk weer af.