Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 3rd, 2024

Horner vraagt Britse fans om respect voor Verstappen

woensdag, 3 juli, 2024

Aankomend weekend staat de Britse Grand Prix op het circuit van Silverstone op het programma. Max Verstappen gaat op jacht naar succes, maar de aanwezige Britse fans zullen vooral voor hun landgenoten juichen. Christian Horner vraagt de fans om respect voor Verstappen.

Horner ziet interesse van Verstappen in motorenproject

woensdag, 3 juli, 2024

De nieuwe regels van 2026 houden de gemoederen in de Formule 1 flink bezig. Bij Red Bull zijn ze hard bezig met het ontwikkelen van hun eigen motoren, en dat zorgt voor veel verhalen. Volgens Christian Horner is Max Verstappen heel erg geïnteresseerd in het project.

Wolff wil dat Mercedes op reguliere basis om zeges gaat vechten

woensdag, 3 juli, 2024

Na een succesvol raceweekend in Oostenrijk, hoopt Mercedes ook te schitteren in Silverstone. De Duitse renstal is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, en dus rijden ze een soort thuisrace. Teambaas Toto Wolff hoopt dat Mercedes op reguliere basis om de zeges kan gaan vechten.

Newey stelt zichzelf deadline over toekomst

woensdag, 3 juli, 2024

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Adrian Newey ligt. De Britse topontwerper gaat vertrekken bij Red Bull, en zijn naam wordt bij veel teams genoemd. Newey voor zichzelf wel een deadline in zijn hoofd voor wanneer hij een knoop gaat doorhakken.

Norris: "Ik verander mijn rijstijl niet voor Verstappen"

woensdag, 3 juli, 2024

Max Verstappen en Lando Norris vochten afgelopen een titanenduel uit om de zege. Op de Red Bull Ring ging het er stevig aan toe, en gaven de twee elkaar amper ruimte. Uiteindelijk liep het verkeerd af, maar Norris geeft nu aan dat hij het nu niet anders zou aanpakken.

‘Mercedes gaat samenwerking aan met Adidas’

woensdag, 3 juli, 2024

Het team van Mercedes lijkt hard op weg te zijn naar een nieuwe grote deal voor volgend jaar. Steeds meer teams sluiten miljoenendeals met sponsors en partners, en ook Mercedes lijkt nu dus hun slag te slaan. De kans is groot dat ze in zee gaan met Adidas.

Gasly niet blij met rijgedrag Ocon

woensdag, 3 juli, 2024

Pierre Gasly en Esteban Ocon bezorgden Alpine in Oostenrijk de nodige stress. Niet voor het eerst gingen ze de strijd met elkaar aan op de baan, en niet voor het eerst ging dat bijna mis. Gasly geeft aan dat Ocon zich niet helemaal aan de afspraken heeft gehouden.

Horner komt met verklaring na mislukte pitstop Verstappen

woensdag, 3 juli, 2024

Max Verstappen belandde afgelopen weekend in een duel met Lando Norris na een mislukte pitstop. Voor dat moment had hij nog een grote voorsprong op de Britse McLaren-coureur. Red Bull-teambaas Christian Horner verklaarde na afloop wat de oorzaak was van de rampzalige pitstop.

Marko kondigt updates voor Silverstone aan: "Goed voor de stopwatch"

woensdag, 3 juli, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft hoge verwachtingen van het aanstaande raceweekend op het circuit van Silverstone. De Oostenrijkse renstal wil daar goed voor de dag gaan komen, en Helmut Marko kondigt een belangrijk updatepakket aan. Volgens Marko zal dit veel invloed gaan hebben op de stopwatch.

Britse racedirecteur verwacht geen wangedrag richting Verstappen

woensdag, 3 juli, 2024

Aankomend weekend staat de Britse Grand Prix op het circuit van Silverstone op het programma. Max Verstappen gaat op jacht naar een nieuwe zege, maar het is nog maar de vraag hoe de Britse fans op hem zullen reageren. Eén van de kopstukken van de race verwacht weinig problemen.