Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 2nd, 2024

Alpine laat Doohan VT1 rijden in Silverstone

dinsdag, 2 juli, 2024

Ook het team van Alpine kiest er aankomend weekend voor om in Silverstone een rookie in te zetten. De Franse renstal laat voor de tweede keer in korte tijd een jongeling plaatsnemen in één van hun wagens. Het gaat in dit geval natuurlijk om Jack Doohan.

Horner onthult gesprek tussen Verstappen en Norris

dinsdag, 2 juli, 2024

Max Verstappen en Lando Norris domineren al de hele week het nieuws. De twee coureurs clashten in Oostenrijk tijdens een duel om de zege. Het zorgde voor veel ophef en harde woorden. Volgens Christian Horner hebben beide coureurs een gesprek gevoerd, en gaat Verstappen zijn rijstijl niet veranderen.

Jordan wijst Norris als schuldige aan: "Max is een beer"

dinsdag, 2 juli, 2024

De strijd tussen Lando Norris en Max Verstappen in Oostenrijk is nog steeds onderwerp van gesprek. De twee coureurs duelleerden om de zege, maar ze raakten elkaar. Verstappen werd bestraft, maar volgens Eddie Jordan lag de schuld eigenlijk bij Norris.

Marko klaar met ruzies: "Ik speel deze spelletjes niet"

dinsdag, 2 juli, 2024

Het raceweekend in Oostenrijk werd gekenmerkt door de nodige relletjes. Red Bull-adviseur Helmut Marko heeft geen zin om zich met deze zaken te bemoeien. Volgens Marko is het momenteel veel belangrijker om de focus te leggen op de strijd om het wereldkampioenschap.

Alpine-adviseur Briatore flirt met Sainz

dinsdag, 2 juli, 2024

Carlos Sainz heeft nog altijd geen keuze gemaakt over zijn toekomst in de Formule 1. De Spaanse coureur loopt uit zijn contract bij Ferrari, en hij wordt in verband gebracht met meerdere teams. Flavio Briatore flirt nu namens Alpine met de Spaanse Ferrari-coureur.

Klimaatactivisten betraden circuit voorafgaand F3-race

dinsdag, 2 juli, 2024

De Oostenrijkse Grand Prix leek afgelopen weekend redelijk goed te verlopen. Naast de baan gebeurde er weinig spraakmakende dingen, maar wel probeerden klimaatactivisten de baan te betreden. De lokale overheid is woedend op het kleine groepje activisten dat op zondag aanwezig was.

‘Hamilton in gesprek over koop MotoGP-team’

dinsdag, 2 juli, 2024

Het is geen geheim dat Lewis Hamilton geïnteresseerd is in motoren. De Britse Mercedes-coureur kijkt graag naar de tweewielers en in het verleden heeft hij er ook mee getest. Het lijkt er nu zelfs op dat hij interesse heeft in de koop van een team in de MotoGP.

Williams past livery aan voor thuisrace in Silverstone

dinsdag, 2 juli, 2024

Het team van Williams rijdt aankomend weekend in Silverstone hun thuisrace. De Britse formatie pakt uit voor de race, en ze komen met allerlei verschillende acties. Ze passen ook de livery aan, het gaat om een eerbetoon aan alle werknemers van het bedrijf. De wagens van Alexander Albon en Logan Sargeant zullen er dit weekend [...]

Aston Martin stelt voormalig Mercedes-kopstuk Cowell aan als CEO

dinsdag, 2 juli, 2024

Het team van Aston Martin heeft een nieuw kopstuk gepresenteerd. De Britse renstal heeft weer een flinke slag geslagen en ze hebben Andy Cowell aangetrokken. Hij zal aan de slag gaan als CEO en hij wordt de opvolger van de welbekende Martin Whitmarsh. Cowell is zeker geen onbekende in de Formule 1-wereld. Hij vervulde jarenlang een [...]

Wurz duidelijk over straf Verstappen: "Dit was een race-incident"

dinsdag, 2 juli, 2024

Het incident tussen Max Verstappen en Lando Norris van afgelopen weekend blijft onderwerp van gesprek. Sommigen vinden de straf voor Max Verstappen te zwaar, terwijl andere mensen van mening zijn dat de Nederlander te ver ging. Volgens Alexander Wurz was het een klassiek race-incident.