Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juli 1st, 2024

Wolff begrijpt niets van 2021-uitspraken Stella

maandag, 1 juli, 2024

Max Verstappen en Lando Norris zorgden in Oostenrijk voor spektakel. De twee coureurs vochten om de zege, maar ze raakten elkaar. Ze liepen allebei een lekke band op, en er volgde veel ophef. Andrea Stella stelt dat deze situatie mede werd vormgegeven door 2021, maar volgens Toto Wolff gaat dat te ver.

Williams geeft Colapinto een kans in VT1 op Silverstone

maandag, 1 juli, 2024

Het team van Williams gaat aankomend weekend in Silverstone voor het eerst een rookie inzetten dit seizoen. Alle teams zijn verplicht om minimaal twee keer een jonge coureur in te zetten tijdens een vrije training. Aankomend weekend geeft Williams Franco Colapinto de kans.

Verstappen bekeek Norris-clash: "Voelde onhandig aan"

maandag, 1 juli, 2024

Max Verstappen wilde afgelopen weekend niet al te veel zeggen over de oorzaak van zijn clash met Lando Norris. Hij wilde eerste de beelden bekijken, en dat heeft hij inmiddels gedaan. Verstappen stelt dat het aanvoelde als een soort onhandig moment.

Ocon haalt zijn schouders op over hard duel met Gasly

maandag, 1 juli, 2024

Bij het team van Alpine hielden ze in Oostenrijk eventjes hun hart vast. Pierre Gasly en Esteban Ocon kwamen elkaar weer tegen op de baan, en dat ging nog maar net goed. Volgens Ocon was er helemaal niets aan de hand en was het duel hard, maar fair.

Hülkenberg versloeg Perez met slim trucje

maandag, 1 juli, 2024

Nico Hülkenberg was één van de grote verrassingen van de Oostenrijkse Grand Prix. De Duitser kwam als zesde over de streep nadat hij Sergio Perez wist te verslaan. De twee vochten een spannend duel uit, en Hülkenberg legt uit dat hij een opvallende tactiek gebruikte.

‘Williams praat met andere coureurs na twijfel bij Sainz’

maandag, 1 juli, 2024

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Carlos Sainz ligt. De Spaanse coureur vertrekt na dit seizoen bij het team van Ferrari, en hij was nadrukkelijk in beeld bij Williams. Het lijkt er echter op dat de Britse renstal ook weer om tafel is gegaan met andere coureurs.

Wolff opgelucht: "George heeft geweldig werk geleverd"

maandag, 1 juli, 2024

Niemand had verwacht dat het team van Mercedes afgelopen weekend zou winnen in Oostenrijk. George Russell reed vrijwel de hele race rond op de derde plaats, maar hij profiteerde van de clash tussen Max Verstappen en Lando Norris. Toto Wolff was heel erg blij met het resultaat.

Russell had het lastig: "Zes zware rondjes"

maandag, 1 juli, 2024

George Russell schreef afgelopen weekend de Oostenrijkse Grand Prix op zijn naam. Het was een enorme verrassing, en Russell profiteerde van de clash tussen Max Verstappen en Lando Norris. Russell haalde opgelucht adem, want hij had het enorm zwaar tijdens de race.

Palmer kraakt ‘wanhopige’ Verstappen na Norris-clash

maandag, 1 juli, 2024

Max Verstappen en Lando Norris zorgden voor veel controverse in Oostenrijk. Ze vochten om de zege, maar ze raakten elkaar. Norris viel uit en Verstappen werd als schuldige aangewezen. Jolyon Palmer is enorm kritisch op Verstappen, hij vond de Nederlander veel te ver gaan.

Skoda Elroq (2024) review: alle pijlen op Volvo EX30 en Kia EV3

maandag, 1 juli, 2024

Elektrische auto’s worden goedkoper en het aanbod wordt groter. We testen de Skoda Elroq in camouflage-uitrusting en constateren dat Volvo zich best zorgen mag maken.