Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 28th, 2024

Hamilton baalt: "De rondjes waren heel slecht"

vrijdag, 28 juni, 2024

Lewis Hamilton sloot de Sprint Kwalificatie vandaag af op de zesde plaats. Hij was ruim een halve seconde langzamer dan polesitter Max Verstappen, maar hij zag er redelijk goed uit. Hamilton is het daar niet mee eens, en hij stelt dat het een rampzalige sessie was.

Norris kan leven met tweede tijd: "Ging best wel goed!"

vrijdag, 28 juni, 2024

Max Verstappen greep vandaag redelijk gemakkelijk de sprintpole in Oostenrijk. Alleen Lando Norris leek een beetje in de buurt te komen, maar de Britse McLaren-coureur moest genoegen nemen met de tweede tijd. Hij stelde na afloop dat alles eigenlijk best wel goed ging.

Wolff blijft op Verstappen jagen: "Horner brabbelt"

vrijdag, 28 juni, 2024

In Oostenrijk gaat het dit weekend veelvuldig over de toekomst van Max Verstappen. De Nederlander zelf stelde dat hij gewoon blijft, maar bij Mercedes blijven ze interesse tonen. Toto Wolff blijft op Verstappen azen, en hij wijst naar het moddergooien tussen Jos Verstappen en Christian Horner.

Leclerc enorm teleurgesteld: "Geen idee wat er gebeurde"

vrijdag, 28 juni, 2024

De Sprint Kwalificatie in Oostenrijk kende een redelijk vreemd einde. Charles Leclerc viel stil aan het einde van de pitlane, en hij had vervolgens te weinig tijd om een rondetijd neer te zetten. De Monegask baalde als een stekker en hij stelt dat hij geen flauw idee heeft wat er mis ging.

Marko heeft geen zin in ruzie tussen Jos Verstappen en Horner

vrijdag, 28 juni, 2024

Vandaag ging het in Oostenrijk veelvuldig over de harde woorden van Jos Verstappen gericht aan Christian Horner. De vader van Max Verstappen is helemaal klaar met teambaas Horner. Helmut Marko is hier niet blij mee, en hij stelt dat Red Bull al genoeg problemen heeft.

Horner reageert op Wolff: "Jos is nog beschikbaar!"

vrijdag, 28 juni, 2024

Max Verstappen leek op donderdag de deur voor Mercedes keihard dicht te gooien. De Nederlander wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap. Ondanks de ferme 'nee' van Verstappen, blijft Toto Wolff het proberen. Christian Horner grapt dat Jos Verstappen nog wel beschikbaar is.

Jos Verstappen wil Mercedes-transfer Max niet uitsluiten

vrijdag, 28 juni, 2024

Max Verstappen bevestigde eerder dit weekend dat hij gewoon bij Red Bull Racing blijft. Hij leek uit te sluiten dat hij zou gaan vertrekken naar Mercedes. Zijn vader Jos Verstappen lijkt daar anders over te denken, en hij stelt dat er momenteel nog heel erg veel speelt.

Verstappen blij: "De auto doet het heel erg goed"

vrijdag, 28 juni, 2024

Max Verstappen verzekerde zich vandaag van de pole position voor de sprinrace van morgen. De Nederlander reed een solide Sprint Kwalificatie, en niemand kon echt bij hem in de buurt komen. Verstappen was vooral tevreden met het rondje dat hij wist neer te zetten.

Uitslag Sprint Kwalificatie Oostenrijk: Verstappen grijpt sprintpole na chaotisch einde

vrijdag, 28 juni, 2024

De startopstelling voor de Oostenrijkse sprintrace is bekend. Zojuist werd op de Red Bull Ring de Sprint Kwalificatie verreden en daarin werd de snelste tijd genoteerd door Max Verstappen. Hij deelt de eerste startrij morgen met Lando Norris. De top drie werd compleet gemaakt door Oscar Piastri .

Red Bull haalt opgelucht adem: Verstappen had sensorprobleem

vrijdag, 28 juni, 2024

Heel eventjes leek het er in de eerste vrije training op dat Max Verstappen een groot probleem had. De Nederlander viel stil met ogenschijnlijk een motorprobleem. Hij werd terug de pitstraat in geduwd door de marshalls en hij keerde snel terug op de baan. Volgens Red Bull ging het om een sensorprobleem.