Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 27th, 2024

Mercedes-CEO glashelder: "Staan allemaal achter Hamilton"

donderdag, 27 juni, 2024

Lewis Hamilton is bezig met een lastig seizoen in de Formule 1. De Britse Mercedes-coureur heeft het vaak zwaar, maar langzamerhand is er verbetering zichtbaar. Bij Mercedes staan ze vierkant achter Hamilton, en dat blijven ze doen. Ola Källenius is daar duidelijk over.

Verstappen wijst naar track limits: "Iets voorzichtiger zijn"

donderdag, 27 juni, 2024

Het zal dit weekend in Oostenrijk veelvuldig gaan over de track limits. De organisatie heeft flink wat wijzigingen doorgevoerd om chaos zoals vorig jaar te voorkomen. Max Verstappen stelt dat de coureurs dit jaar wat voorzichtiger te werk zullen moeten gaan op de Red Bull Ring.

Wat doet het weer in Oostenrijk?

donderdag, 27 juni, 2024

Aankomend weekend staat de Oostenrijkse Grand Prix op het programma. Op de Red Bull Ring in Spielberg moeten de coureurs aan de bak, want er wordt weer een sprintweekend afgewerkt. De teams zullen de weerradars met een schuin oog in de gaten blijven houden.

Magnussen denkt aan toekomst buiten Formule 1

donderdag, 27 juni, 2024

De kans is groot dat Kevin Magnussen volgend jaar niet meer op de Formule 1-grid staat. De Deen beschikt over een aflopend contract bij Haas, en de kans op contractverlenging is klein. Magnussen geeft zelf eerlijk toe dat een avontuur buiten de Formule 1 ook mooi kan zijn.

Verstappen bevestigt bij Red Bull te blijven

donderdag, 27 juni, 2024

De toekomst van Max Verstappen was deze week weer het onderwerp van gesprek. De kopstukken van Mercedes flirtten weer opzichtig met de Nederlander. In Oostenrijk lacht Verstappen om de vragen over zijn toekomst, en wijst hij naar zijn langlopende contract bij Red Bull Racing.

Ricciardo vreest niet voor toekomst: "Er is geen ultimatum"

donderdag, 27 juni, 2024

De positie van Daniel Ricciardo bij Visa Cash App RB staat onder druk. Ricciardo is bezig met een teleurstellend seizoen, en Liam Lawson aast op zijn zitje. Helmut Marko hintte eerder deze week op een kans voor Lawson, maar Ricciardo stelt dat er geen ultimatum is.

Gasly trots op contractverlenging: "Blijf vertrouwen houden"

donderdag, 27 juni, 2024

Eerder vandaag maakte het team van Alpine bekend dat ze het contract van Pierre Gasly hebben verlengd. Het nieuws kwam nauwelijks als een verrassing. Gasly zelf is heel erg trots op zijn nieuwe contract en hij heeft heel erg veel vertrouwen voor de toekomst.

Norris gelooft in titelgevecht met Verstappen

donderdag, 27 juni, 2024

Lando Norris kwam in de afgelopen raceweekenden vaak goed voor de dag. De Britse McLaren-coureur won in Miami, maar daarna lukte het hem niet om Max Verstappen nog een keertje te verslaan. Norris barst van het zelfvertrouwen en hij wil met Verstappen om de wereldtitel gaan vechten.

Coulthard duidelijk: "Geen garantie dat Max wereldtitel pakt"

donderdag, 27 juni, 2024

Max Verstappen kan dit jaar voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden in de Formule 1. De Nederlander begon goed aan het seizoen, maar nu moet hij echt strijden voor de zeges. Volgens David Coulthard staat het dan ook niet vast dat Verstappen zomaar weer wereldkampioen wordt.

Officieel: Aston Martin verlengt contract Stroll

donderdag, 27 juni, 2024

Het team van Aston Martin heeft zojuist bekend gemaakt wie volgend jaar de teamgenoot is van Fernando Alonso. Het is geen verrassing, maar de Britse renstal gaat verder met Lance Stroll. De Canadees is al sinds het begin van het project verbonden aan Aston Martin. Stroll was één van de weinige coureurs waarvan er niets [...]