Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 26th, 2024

Perez aast op foutloos weekend in Oostenrijk

woensdag, 26 juni, 2024

Sergio Perez heeft een drietal tegenvallende raceweekenden achter de rug. De Mexicaanse Red Bull-coureur greep nog wel WK-punten in Spanje, maar het was allesbehalve een topweekend. In Oostenrijk wil Perez vlammen en hij aast op een ouderwets foutloos weekend.

Montoya adviseert Verstappen: "Zou voor honderd procent blijven"

woensdag, 26 juni, 2024

Max Verstappen is al zijn hele Formule 1-loopbaan verbonden aan Red Bull. Hij boekte al zijn successen voor de Oostenrijkse renstal, maar eerder dit jaar gingen er geruchten rond over een mogelijke overstap naar Mercedes. Juan Pablo Montoya stelt dat hij gewoon bij Red Bull zou blijven.

Marko lijkt VCARB-zitje Lawson te bevestigen

woensdag, 26 juni, 2024

Het is nog altijd onduidelijk wat Red Bull van plan is met Liam Lawson. De getalenteerde Nieuw-Zeelander wil in 2025 graag op de grid staan, en anders bestaat de kans dat hij buiten de deur gaat kijken. Helmut Marko hint nadrukkelijk op een VCARB-zitje voor Lawson.

‘Williams kiest voor Drugovich als Sainz-deal toch niet doorgaat’

woensdag, 26 juni, 2024

Het is nog altijd niet helemaal duidelijk waar de toekomst van Carlos Sainz ligt. De Spanjaard werd in de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met Williams, maar er is nog geen witte rook. Mocht de deal toch stuklopen, dan lijkt het erop dat Williams een sterk schaduwlijstje klaar heeft liggen.

Hongerige Stella verwacht spannende strijd in Oostenrijk

woensdag, 26 juni, 2024

Het team van McLaren heeft definitief aansluiting gevonden bij de top van het veld. De Britse renstal wil ook aankomend weekend in Oostenrijk goed voor de dag komen. Teambaas Andrea Stella stelt dat het een enorm spannende strijd gaat worden in Spielberg.

Wolff zwijgt over mogelijke motordeal met Alpine

woensdag, 26 juni, 2024

Er is nog altijd veel onduidelijk over de toekomst van het team van Alpine. De Franse renstal is bezig met een onrustig seizoen, en er gaan zelfs geruchten rond over een mogelijk einde van het motorproject. Toto Wolff wil nog niet zeggen of Mercedes open zou staan voor het leveren van motoren aan Alpine.

Verstappen verwacht hectisch en druk weekend in Oostenrijk

woensdag, 26 juni, 2024

Max Verstappen gaat aankomend weekend in Oostenrijk op jacht naar de zege. De Nederlandse regerend wereldkampioen weet dat het een bijzonder raceweekend gaat worden, want het is de thuisrace van zijn team Red Bull. Verstappen voorspelt een spannend en hectisch weekend.

Horner hoopt dat Perez vertrouwen terug krijgt

woensdag, 26 juni, 2024

Sergio Perez aast op sportieve revanche. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur heeft een aantal rampzalige raceweekenden achter de rug. Bij Red Bull vinden ze ook dat Perez zich moet gaan verbeteren, en volgens Christian Horner is het belangrijk dat Perez veel vertrouwen krijgt.

Wolff ziet dat Mercedes nog niet ver genoeg is voor strijd om zeges

woensdag, 26 juni, 2024

Het team van Mercedes heeft een tweetal positieve raceweekenden achter de rug. In Oostenrijk wil men de positieve gevoelens vasthouden. Teambaas Toto Wolff blijft echter rustig en hij stelt dat de Red Bull Ring weer voor nieuwe uitdagingen zal gaan zorgen.

Marko baalt van Perez: "Kunnen ons geen zwakke plekken veroorloven"

woensdag, 26 juni, 2024

Sergio Perez kende afgelopen weekend weer geen sterke race in Spanje. De Mexicaanse Red Bull-coureur bleef ver achter op zijn teamgenoot Max Verstappen, en hij kwam als achtste over de streep. Helmut Marko had graag gezien dat Perez beter voor de dag was gekomen.