Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 25th, 2024

Vasseur vraagt om regelwijziging na ‘geheime’ test Verstappen

dinsdag, 25 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing voerde vlak voor het Spaanse raceweekend een 'geheime' testdag uit. Op het circuit van Imola kwam Max Verstappen in actie in een oudere Red Bull-bolide. Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur plaatst hier zijn vraagtekens bij en hij wil kijken naar regelwijzigingen.

Ook Norris steunt uitgefloten Verstappen: "Nooit fijn"

dinsdag, 25 juni, 2024

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de Spaanse Grand Prix op zijn naam. De Nederlander moest ervoor vechten, maar hij wist Lando Norris alsnog te verslaan. Tijdens de podiumceremonie werd Verstappen eventjes uitgefloten, en dat is volgens Norris niet heel erg fijn.

Verstappen evenaart twee legendes met recordpodium

dinsdag, 25 juni, 2024

Max Verstappen kende afgelopen weekend weer een zeer succesvolle race in Spanje. Hij moest ervoor vechten, maar hij kwam toch als winnaar over de streep. Verstappen was blij met zijn zege, en het zorgde er ook voor dat hij twee levende legendes heeft geëvenaard. 

Gasly positief na Spaans topweekend van Alpine

dinsdag, 25 juni, 2024

Het team van Alpine kende dit jaar een rampzalige start van het seizoen. De Franse renstal bleef ver achter, en ze ontvingen veel kritiek. In Spanje ging het juist heel erg goed, en Pierre Gasly ziet dan ook veel goede signalen. De Fransman is nu in ieder geval opgewekt.

Brown denkt dat Formule 1 zonder Monaco kan bestaan

dinsdag, 25 juni, 2024

De autosport kent drie echte parels: de Indianapolis 500, de 24 uur van Le Mans en de Grand Prix van Monaco. Laatstgenoemde race staat echter onder druk, want de baan levert amper spektakel op. Zak Brown denkt dat de Formule 1 makkelijk kan bestaan zonder Monaco.

McLaren hoopt motorhome terug te hebben in België

dinsdag, 25 juni, 2024

Het team van McLaren had afgelopen weekend een groot probleem. Vlak voor de start van de derde vrije training brak er brand uit in de hospitality unit van het team. Voor de aanstaande raceweekenden moeten ze op zoek gaan naar een alternatief, men hoopt in België weer te beschikken over het bouwwerk.

Britse politie vindt geen strafbaar feit bij Mercedes-mail

dinsdag, 25 juni, 2024

Het team van Mercedes reageerde afgelopen weekend furieus toen er uitlekte dat er een anonieme mail vol met beschuldigingen rondging. Teambaas Toto Wolff meldde dat Mercedes naar de politie is gestapt, maar daar heeft men geen strafbaar feit vast weten te stellen.

Norris ziet titelkansen: "Dan moet Max stoppen met winnen"

dinsdag, 25 juni, 2024

Lando Norris is bezig met een goed seizoen in de Formule 1. De Britse McLaren-coureur wist al te winnen in Miami, en verder kan hij Max Verstappen vrijwel elk weekend uitdagen. Hij denkt dat hij nog een kans maakt op de wereldtitel, maar dan moet Verstappen wel stoppen met winnen.

Mercedes-kopstuk hoopt op Verstappen: "Zilver zal hem goed staan"

dinsdag, 25 juni, 2024

Het lijkt er sterk op dat Max Verstappen niet gaat vertrekken bij Red Bull Racing. In de afgelopen maanden regende het geruchten, maar bij Mercedes geven ze niet op. Ook de CEO van moederbedrijf Mercedes-Benz Ola Källenius toont nu zijn interesse in Verstappen.

Verstappen onderdeel van Red Bull-delegatie op Goodwood

dinsdag, 25 juni, 2024

Volgende maand staat het iconische Goodwood Festival of Speed weer op het programma. Dit jaar wordt het team van Red Bull Racing daar in het zonnetje gezet. De Oostenrijkse renstal reist met een top line-up af naar Goodwood, en ook Max Verstappen zal in actie komen.