Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 24th, 2024

Brown zag terugslag van Red Bull niet aankomen

maandag, 24 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing is niet meer extreem dominant in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal is hun voorsprong kwijtgeraakt, en ze winnen alleen nog maar door de stuurmanskunsten van Max Verstappen. Zak Brown geeft eerlijk toe dat hij dit niet zag aankomen.

Verstappen ergert zich aan Mercedes: "Bullshit!"

maandag, 24 juni, 2024

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de Spaanse Grand Prix op zijn naam. De Nederlandse coureur was wel zeer kritisch op zijn team Red Bull. Hij wil snel verbetering zien, maar hij kan niets met de eerdere uitspraken van de kopstukken van Mercedes.

Hamilton heeft geen spijt van Ferrari-deal

maandag, 24 juni, 2024

Lewis Hamilton pakte afgelopen weekend zijn eerste podiumplek van het jaar. In Spanje kwam hij als derde over de streep, ver voor de Ferrari's. Hamilton gaat volgend jaar voor de Italiaanse renstal rijden, en hij stelt dat hij zeker geen spijt heeft van zijn keuze.

Mick Schumacher gaat F1-test afwerken voor Alpine

maandag, 24 juni, 2024

Mick Schumacher aast nog altijd op een comeback in de Formule 1. De Duitse coureur is verbonden aan het team van Mercedes als reserverijder, maar hij staat ook onder contract bij Alpine. Volgende maand zal hij zijn eerste meters gaan maken in een Formule 1-bolide van de Franse renstal.

Briatore wil succes: "Niet de wereld rond als toerist"

maandag, 24 juni, 2024

Afgelopen weekend keerde Flavio Briatore terug bij het team van Alpine. De voormalig Renault-teambaas werd aangesteld als speciale adviseur. Zijn functieomschrijving is heel breed, maar Briatore wil Alpine terugbrengen naar de top. Hij ziet het zeker niet als een toeristentripje.

Stella realistisch: "Verloren de zege in de eerste bocht"

maandag, 24 juni, 2024

Het team van McLaren zag er dit weekend ijzersterk uit in Spanje. Lando Norris greep de pole position, maar hij kwam in de race slechts als tweede over de streep. Hij moest jagen op Max Verstappen, maar de Nederlander was te snel. Volgens Andrea Stella verloor Norris de zege al bij de start.

‘Audi zoekt tweede coureur en denkt aan Lawson’

maandag, 24 juni, 2024

Het silly season in de Formule 1 is momenteel in volle gang. Steeds meer zitjes raken bezet, en dat betekent dat de overgebleven coureurs hard op zoek zijn naar duidelijkheid. Audi zoekt nog altijd naar een tweede coureur, en ze lijken nu zelfs aan Liam Lawson te denken.

Horner klaar met Wolff: "Max rijdt volgend jaar voor ons"

maandag, 24 juni, 2024

Mercedes-teambaas Toto Wolff kon het niet laten om in Spanje weer te praten over een mogelijke transfer van Max Verstappen. De Nederlander rijdt nu voor Red Bull, maar Wolff wil hem graag aantrekken. Christian Horner ergert zich aan zijn collega, en hij stelt dat Verstappen bij Red Bull blijft.

Verstappen lacht: "Lando krijgt grote spiegels voor zijn verjaardag!"

maandag, 24 juni, 2024

De Spaanse Grand Prix was geen spektakelstuk, maar bij de start hield iedereen wel eventjes de adem in. Lando Norris duwde Max Verstappen het gras op, en dat ging nog maar net goed. Verstappen kon er wel om lachen, en hij stelt dat hij Norris een setje spiegels voor zijn verjaardag gaat geven.

‘Aston Martin trekt Ferrari-kopstuk Cardile aan’

maandag, 24 juni, 2024

Het lijkt er sterk op dat Aston Martin een flinke slag heeft geslagen op de transfermarkt. De Britse renstal van Lawrence Stroll heeft het zwaar, en ze willen hun technische afdeling versterken. Het lijkt er nu op dat ze erin zijn geslaagd om Enrico Cardile over te nemen van Ferrari.