Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 23rd, 2024

Dit gebeurde er in de F2 en F3 op de zondag

zondag, 23 juni, 2024

Behalve het F1-spektakel was er in Barcelona nog veel meer autosport te beleven met de Formule 2 en Formule 3. GPToday.net zet in een resumé de belangrijkste punten op een rij. Amerikaans 'feestje' in F2 De 'Europese' Formule 2 kreeg na het vallen van de vlag een Amerikaans feestje voorgeschoteld. Jak Crawford reed een dijk van een wedstrijd [...]

Verstappen wil verbeteringen zien van Red Bull

zondag, 23 juni, 2024

Max Verstappen schreef de Spaanse Grand Prix op zijn naam, maar hij had het weer zwaar. Lando Norris kon hem het hele weekend uitdagen, en Verstappen begint zich steeds meer en meer zorgen te maken. Verstappen wil dat Red Bull beter voor de dag gaat komen.

Russell optimistischer: "We gaan voor een zege in de komende races"

zondag, 23 juni, 2024

George Russell leek eventjes te kunnen verrassen in Spanje. Bij de start greep hij de leiding, maar hij werd al snel gepasseerd door Max Verstappen. Uiteindelijk kwam Russell als vierde over de streep, en na afloop was hij best tevreden met zijn resultaat en zijn race.

Leclerc baalt van Sainz: "Gaan we bespreken"

zondag, 23 juni, 2024

Het team van Ferrari kende een teleurstellende Spaanse Grand Prix. Ze konden niet meestrijden om de zege, en tot overmaat van ramp raakten Charles Leclerc en Carlos Sainz elkaar ook. Leclerc baalde en hij stelde dat er discussies gaan plaatsvinden na de race.

Marko prijst soevereine Verstappen: "Ongelooflijk"

zondag, 23 juni, 2024

Max Verstappen kwam vandaag als winnaar over de streep in Spanje. De Nederlander kreeg het niet cadeau, en hij moest echt leveren. Dat deed hij, en hij hield Lando Norris achter zich. Helmut Marko was na afloop apetrots en hij stelde dat Verstappen zeer soeverein had gereden.

Sainz fel: "Leclerc klaagt te vaak na de race"

zondag, 23 juni, 2024

Ferrari-coureurs Carlos Sainz en Charles Leclerc waren even geen goede vrienden in de openingsfase in Spanje. Ze raakten elkaar, en dat lieten ze ook luid en duidelijk weten op de boordradio. Sainz was na afloop nog een beetje gefrustreerd, en hij stelt dat Leclerc te vaak klaagt.

Verstappen niet tevreden: "Ik maak me al langer zorgen"

zondag, 23 juni, 2024

Max Verstappen wist vandaag weer te winnen in Spanje. Hij reed een goede race, maar hij moest weer de strijd aangaan met de concurrentie. Zijn voorsprong van de afgelopen jaren is verdwenen. Red Bull is niet meer zo oppermachtig als in de afgelopen jaren, en Verstappen is bezorgd.

Perez is het kwijt: "Grootste probleem was de startplaats"

zondag, 23 juni, 2024

Sergio Perez reed een zeer tegenvallende Spaanse Grand Prix. Door een gridstraf moest hij als elfde starten, en hij wist zich amper naar voren te vechten. Uiteindelijk kwam hij als achtste over de streep. Hij hoopt in de komende races beter voor de dag te kunnen komen.

Horner komt superlatieven te kort: "Max is zo beslissend"

zondag, 23 juni, 2024

Max Verstappen moest er voor strijden, maar toch kwam hij vandaag als winnaar over de streep in Spanje. In de openingsfase greep hij de leiding, en daarna moest hij Lando Norris achter zich houden. Dat lukte, en Red Bull-teambaas Christian Horner was heel erg blij met het resultaat.

Hamilton supertrots op derde plaats: "Heel erg goede dag"

zondag, 23 juni, 2024

Lewis Hamilton moest er lang op wachten, maar vandaag mocht hij eindelijk weer het podium beklimmen. De Britse zevenvoudig wereldkampioen kwam als derde over de streep, en daar was hij heel erg blij mee. Hij was heel erg dankbaar voor zijn resultaat.