Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 22nd, 2024

Leclerc baalt: "We hadden echt meer verwacht"

zaterdag, 22 juni, 2024

Het team van Ferrari werd voorafgaand de kwalificatie gezien als één van de grote favorieten. Niets bleek echter minder waar, want ze kwamen er simpelweg niet aan te pas. Charles Leclerc noteerde de vijfde tijd en na afloop was hij nogal teleurgesteld met de pace.

Sprintrace: Martins wint weer eens, PREMA stelt teleur in Barcelona

zaterdag, 22 juni, 2024

Na een seizoen volop tegenslag heeft Victor Martins weer van zich laten horen. De Fransman, rijdend voor ART Grand Prix, zegevierde in de sprintrace in Barcelona en won de wedstrijd met een voorsprong van iets meer dan vier seconden op Invicta Racing-rijder Kush Maini. De Indiër pakte zijn eerste podium van 2024. Paul Aron pakte opnieuw [...]

Wolff blijft kritisch: "We waren te optimistisch"

zaterdag, 22 juni, 2024

Het team van Mercedes leek in Spanje weer mee te kunnen doen. Lewis Hamilton en George Russell noteerden de derde en vierde tijd. Daar waren ze heel erg tevreden mee, maar teambaas Toto Wolff denkt daar anders over. Hij stelt dat Mercedes te optimistisch was na de vrijdag.

Verstappen luidt noodklok: "Komen snelheid te kort"

zaterdag, 22 juni, 2024

Max Verstappen noteerde vandaag de tweede tijd in de kwalificatie in Spanje. De Nederlander was nipt langzamer dan Lando Norris, maar hij oogde wel tevreden. Na afloop liet hij echter een kritischer geluide horen, en stelde hij dat er nog veel beter moet gaan bij Red Bull.

Marko maakte zich zorgen: "Ik ben nu opgelucht"

zaterdag, 22 juni, 2024

Max Verstappen liet de pole position in Spanje vandaag net mis. Hij was een fractie van een seconde langzamer dan McLaren-coureur Lando Norris. Na afloop was Verstappen tevreden met het resultaat, en teamadviseur Helmut Marko haalde na afloop vooral opgelucht adem.

Horner ziet kansen: "Tweede startplek is geen nadeel"

zaterdag, 22 juni, 2024

Max Verstappen kwam vandaag slechts 0,020  seconden te kort voor de pole position. Hij was net wat langzamer dan Lando Norris, maar hij zal dus nog wel vanaf de eerste startrij starten. Volgens Red Bull-teambaas Christian Horner hoeft dat geen nadeel te zijn.

Perez zwaar teleurgesteld: "Kon geen snelle ronde neerzetten"

zaterdag, 22 juni, 2024

Sergio Perez kwam er niet aan te pas in de kwalificatie in Spanje. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur kwam niet veel verder dan de achtste tijd, maar daar zal hij niet starten. Perez baalde als een stekker, en hij zocht naar een oorzaak van zijn tegenvallende resultaat.

Hamilton enorm ‘dankbaar’ voor derde tijd

zaterdag, 22 juni, 2024

Na een aantal tegenvallende raceweekenden kwam Lewis Hamilton weer goed voor de dag in de kwalificatie in Spanje. De zevenvoudig wereldkampioen streed mee op de pole, en hij moest genoegen nemen met de derde tijd. Na afloop was hij vooral heel erg dankbaar.

Verstappen lacht: "Die tow was niet eens het plan!"

zaterdag, 22 juni, 2024

Max Verstappen leek onderweg te zijn naar de pole position in Spanje. Hij was heel snel in de kwalificatie, maar op het allerlaatste moment werd hij verslagen door Lando Norris. Verstappen haalde zijn schouders op, en hij was best wel tevreden met zijn sessie.

Polesitter Norris supertrots: "Dit was bijna het perfecte rondje!"

zaterdag, 22 juni, 2024

Lando Norris start de Spaanse Grand Prix van morgen vanaf de pole position. De Britse McLaren-coureur was razendsnel in de kwalificatie, en hij wist Max Verstappen te verslaan. Na afloop straalde Norris van oor tot oor en was hij heel erg trots op zijn resultaat.