Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 21st, 2024

Wolff blijft kritisch: "Beide coureurs waren ontevreden"

vrijdag, 21 juni, 2024

Het team van Mercedes kende een redelijk sterke vrijdag in Spanje. Lewis Hamilton sloot de dag af met de snelste tijd in de tweede vrije training, en dat geeft de burger moed. Toto Wolff wilde nog niet te vroeg juichen, want hij stelt dat beide coureurs nog niet heel blij met de auto waren.

Marko opgelucht: "Hebben geen harakiri-acties nodig"

vrijdag, 21 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een aardige vrijdag in Barcelona. Max Verstappen voelde zich goed, terwijl Sergio Perez tegen de nodige problemen aanliep. Helmut Marko is tevreden en hij stelt dat Red Bull zeker niet zo slecht was als ze eruit zagen.

Perez baalt: "We raakten ergens de weg kwijt"

vrijdag, 21 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een dag met wisselende successen in Spanje. Max Verstappen was tevreden met zijn vrije trainingen, terwijl het gevoel bij Sergio Perez heel erg anders was. De Mexicaan stelt dat Red Bull tijdens de tweede vrije training de weg kwijtraakte.

Aston Martin ontvangt reprimande nadat Stroll fanmeeting mist

vrijdag, 21 juni, 2024

Het team van Aston Martin heeft vlak voor de start van de tweede vrije training in Spanje een opvallende reprimande ontvangen. Lance Stroll ontbrak vandaag op een activiteit met fans, en dat was tegen de regels. De stewards waren dan ook streng voor de Britse renstal.

Marko verklaart ‘geheime’ testdag van Verstappen

vrijdag, 21 juni, 2024

Max Verstappen voerde eerder deze week een 'geheime' test uit op het circuit van Imola. Hij nam plaats in een Red Bul-bolide uit 2022 en het draaide er vooral om, om de problemen met de RB20 te begrijpen. In Spanje gaf Helmut Marko tekst en uitleg over de test.

Verstappen ziet geen problemen: "Tijd om te finetunen"

vrijdag, 21 juni, 2024

Max Verstappen kende een redelijke vrijdag in Spanje. Op het circuit van Barcelona kwam hij goed voor de dag in de eerste vrije training, maar had hij het wat lastiger in de tweede vrije training. Na afloop maakte Verstappen zich niet zoveel zorgen, en stelt hij dat Red Bull een aantal dingen moet finetunen.

Uitslag VT2 Spanje: Ontevreden Verstappen slechts vijfde, snelste tijd voor Hamilton

vrijdag, 21 juni, 2024

De eerste dag van het raceweekend in Spanje is alweer een feit. Op het welbekende asfaltlint vlakbij de start Barcelona werd in deze training de snelste tijd genoteerd door Lewis Hamilton. De tweede tijd ging ditmaal naar Carlos Sainz, terwijl de top drie compleet werd gemaakt door Lando Norris.

Perez wil momentum terugkrijgen: "Hard gewerkt"

vrijdag, 21 juni, 2024

Sergio Perez gaat dit weekend in Spanje op jacht naar een goed resultaat. Na twee tegenvallende raceweekenden in Monaco en Canada moet er iets gaan gebeuren. Perez realiseert zich dat er iets moet gaan gebeuren, en daarom heeft hij veel tijd doorgebracht in de fabriek.

Mercedes schakelt politie in na anonieme mail over Hamilton

vrijdag, 21 juni, 2024

In de Britse media ging het in de afgelopen dagen veelvuldig over een anonieme mail over de situatie van Lewis Hamilton bij Mercedes. Er werd gesteld dat Hamilton werd 'gesaboteerd', en teambaas Toto Wolff is er klaar mee. Mercedes is naar de politie gestapt.

Alonso kan niets met hardnekkige Newey-geruchten

vrijdag, 21 juni, 2024

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Adrian Newey ligt. De topontwerper gaat vertrekken bij Red Bull Racing, en hij wordt in verband gebracht met meerdere teams. Deze week ging het veel over Aston Martin, en Fernando Alonso wil hier niets over bevestigen.