Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 20th, 2024

Verstappen lacht om circuitdirecteur Silverstone: "Kijk eerst naar jezelf"

donderdag, 20 juni, 2024

Max Verstappen is ook dit jaar weer bezig met een succesvol seizoen in de Formule 1. De Nederlander gaat aan de leiding van het wereldkampioenschap en hij heeft weer veel races gewonnen. In Silverstone wezen ze dat aan als de reden van de tegenvallende ticketverkoop, maar daar kan Verstappen niets mee.

Hill wijst mogelijke nieuwe concurrenten Verstappen aan

donderdag, 20 juni, 2024

Max Verstappen heeft het momenteel niet makkelijk in de Formule 1. Hij gaat nog steeds aan de leiding van het wereldkampioenschap, maar de concurrentie komt steeds dichterbij. Damon Hill ziet het gebeuren, en hij wijst een viertal coureurs aan die het Verstappen moeilijk kunnen maken.

Vasseur verwacht extreem gemotiveerde Hamilton bij Ferrari

donderdag, 20 juni, 2024

Lewis Hamilton is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van het team van Mercedes. Na dit seizoen stapt hij over naar het team van Ferrari, en daar verwachten ze veel van hem. Frédéric Vasseur gaat ervan uit dat Hamilton enorm gemotiveerd zal arriveren.

Wat doet het weer in Spanje?

donderdag, 20 juni, 2024

Dit weekend staat de Spaanse Grand Prix op het circuit van Barcelona op het programma. De tribunes zullen weer vol zitten, en op de baan willen de teams en de coureurs de nodige stappen zetten. Toch zullen ze ook de weerradar goed in de gaten moeten houden.

Bearman trots: "Niet het gevoel dat ik me moet bewijzen"

donderdag, 20 juni, 2024

Oliver Bearman keert dit weekend weer terug achter het stuur van een Formule 1-bolide. De Brit rijdt de eerste vrije training voor het team van Haas, en hij is heel erg blij met deze kans. Bearman heeft dan ook niet het gevoel dat hij zich nog moet bewijzen bij Haas.

Todt steun Schumacher: "Beter dan de helft van de grid"

donderdag, 20 juni, 2024

Mick Schumacher hoopt nog altijd terug te keren in de Formule 1. De Duitse coureur kende geen goede jaren bij Haas, maar hij aast wel nog op een comeback. Hij krijgt daarbij steun van Jean Todt, de Fransman stelt dat Schumacher beter is dan de helft van het huidige startveld.

‘Alpine denkt aan Mercedes-motoren’

donderdag, 20 juni, 2024

Het is geen geheim dat het niet lekker loopt bij het team van Alpine. De Franse renstal beleeft een rampzalig seizoen en de toekomst oogt onzeker. Er gaan hardnekkige geruchten rond over het stoppen met fabrieksmotoren, ze zouden nu hebben aangeklopt bij Mercedes.

Vasseur eist sportieve revanche in Barcelona

donderdag, 20 juni, 2024

Na een teleurstellend weekend in Canada wil het team van Ferrari in Spanje terugslaan. Op het circuit nabij Barcelona willen ze weer de strijd aangaan met Red Bull Racing. Teambaas Frédéric Vasseur weet dat zijn team geen steekje mag laten vallen, de verschillen zijn enorm klein.

Allison niet verrast door aanstaand vertrek Hamilton

donderdag, 20 juni, 2024

Het team van Mercedes beleeft een onrustig seizoen in de Formule 1. Ze kenden een lastige start van het seizoen, en in de winter werd bekend dat Lewis Hamilton het team gaat verlaten. Volgens James Allison kwam de aankondiging van Hamilton niet als een verrassing.

Marko wil niet nadenken over Verstappen-speculaties

donderdag, 20 juni, 2024

In de afgelopen maanden ging het veelvuldig over de toekomst van Max Verstappen. De onrust binnen Red Bull Racing zorgden er zelfs voor dat er geruchten rondgingen over een mogelijke overstap van Verstappen naar Mercedes. Helmut Marko heeft geen zin om te ver naar de toekomst te kijken.