Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 19th, 2024

Hill wijst naar Verstappen bij contractverlenging Perez

woensdag, 19 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft een aantal lastige races achter de rug. Max Verstappen wist nog goed voor de dag te komen, maar Sergio Perez viel door de mand. De Mexicaan verlengde recent zijn contract, en volgens Damon Hill heeft dit ook te maken met Verstappen.

Marko zelfverzekerd voor Spanje: "Hebben de beste coureur"

woensdag, 19 juni, 2024

Aankomend weekend staat de Spaanse Grand Prix op het circuit van Barcelona op het programma. Iedereen vraagt zich af hoe de verhoudingen eruit zullen zien. Helmut Marko heeft vertrouwen en hij stelt dat de aanstaande triple header duidelijkheid zal geven over de werkelijke machtsverhouding.

Domenicali vindt 24 Grands Prix niet te veel

woensdag, 19 juni, 2024

De Formule 1-kalender is dit jaar voller dan ooit. Er staat niet alleen een record aantal races op de planning, er worden ook nog eens zes sprintraces verreden. Stefano Domenicali wil het aantal sprintraces graag uitbreiden, en hij wil ook niet zeggen dat 24 het maximum aantal races is.

‘Aston Martin hoopt nog steeds op handtekening Newey’

woensdag, 19 juni, 2024

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Adrian Newey ligt. De topontwerper gaat vertrekken bij Red Bull, maar de kans is groot dat hij wel actief blijft in de Formule 1. Ferrari wordt gezien als een grote kanshebber voor zijn handtekening, maar het lijkt er op dat Aston Martin ook niet opgeeft.

Leclerc wijst naar Ferrari: "Dat kun je niet als coureur"

woensdag, 19 juni, 2024

Het team van Ferrari heeft in de afgelopen raceweekenden een aantal grote stappen gezet. Ze konden meestrijden met Red Bull, al ging niet alles even goed in Canada. Charles Leclerc is trots, maar hij stelt dat deze stappen vooral worden gezet door het team en niet door de coureur.

Alonso vindt Formule 1 minder heroïsch dan vroeger

woensdag, 19 juni, 2024

Fernando Alonso is momenteel de meest ervaren coureur uit de geschiedenis van de Formule 1. De Spanjaard maakte zijn debuut in 2001, en hij ziet dat er veel is veranderd in de sport. Volgens Alonso is de Formule 1 vandaag de dag veel minder heroïsch. 

VCARB kondigt grote updates aan voor Spanje

woensdag, 19 juni, 2024

Aankomend weekend gaat het Formule 1-seizoen weer verder met de Spaanse Grand Prix. Op het circuit nabij Barcelona willen veel teams direct hun slag gaan slaan. Visa Cash App RB heeft dan ook besloten om een flink updatepakket mee te nemen naar de Catalaanse baan.

Marko baalt van Perez: "We wilden rust in het team creëren"

woensdag, 19 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing verlengde enkele weken geleden het contract van Sergio Perez. Het kwam voor vrijwel niemand als een verrassing, maar op de baan gaat het niet zo goed met Perez. Helmut Marko hoopt dat de Mexicaan zich in de komende drie races kan laten zien.

Leclerc omschrijft Verstappen: "Agressief"

woensdag, 19 juni, 2024

Charles Leclerc is bezig aan een goed seizoen in de Formule 1. Hij gaat de strijd aan met andere toppers zoals regerend wereldkampioen Max Verstappen. Volgend jaar krijgt Leclerc bij Ferrari een andere topper als teamgenoot in de persoon van Lewis Hamilton. De Monegask weet precies hoe hij beide coureurs moet omschrijven.

Alonso wil Verstappen aanvallen: "Vertrouw in mezelf"

woensdag, 19 juni, 2024

Fernando Alonso kan momenteel niet meestrijden om de titel, maar hij hoopt daar snel verandering in te kunnen brengen. De ervaren Spanjaard blijft strijdbaar, en hij wil successen gaan behalen met Aston Martin. Hij wil de strijd aangaan met Max Verstappen, al weet hij dat de Nederlander lastig te verslaan is.