Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 18th, 2024

Tesla Model Y Long Range RWD: actieradius gemeten bij 100 en 130 km/h

dinsdag, 18 juni, 2024

600 kilometer is de officiële actieradius van de Tesla Model Y Long Range Achterwielaandrijving. Maar wat is zijn échte bereik? Dus hoe ver kom je als met 100 km/h (of 130 km/h) over de snelweg rijdt? Dat testen wij!

Bottas sluit Mercedes-comeback uit

dinsdag, 18 juni, 2024

Het team van Mercedes is nog altijd op zoek naar een nieuwe coureur voor 2025. Het lijkt er sterk op dat Andrea Kimi Antonelli de opvolger gaat worden van Lewis Hamilton. Valtteri Bottas laat in ieder geval weten dat hij niet gaat terugkeren bij de Duitse renstal.

‘Red Bull kijkt argwanend naar voorvleugels Ferrari & McLaren’

dinsdag, 18 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft in de afgelopen races hun voorsprong zien verdampen. De teams van Ferrari, McLaren en Mercedes zijn steeds dichterbij gekomen. Het lijkt er op dat Red Bull zich zorgen maakt over de voorvleugels van de concurrentie, want die zouden mogelijk flexen.

Positieve Verstappen wil momentum vasthouden in Spanje

dinsdag, 18 juni, 2024

Max Verstappen gaat aankomend weekend op jacht naar een goed resultaat in Spanje. Op het circuit van Barcelona kan hij zijn voorsprong in het wereldkampioenschap gaan uitbreiden. Verstappen heeft er in ieder geval weer heel erg veel zin in om te gaan racen.

FIA wilde smallere banden voor 2026: "Waren nerveus"

dinsdag, 18 juni, 2024

Autosportfederatie FIA trok eerder deze maand het doek van het nieuwe regelboek voor 2026. Ze kwamen met meer informatie over de nieuwe technische regels, maar qua banden hebben ze niet veel aangepast. De FIA onthult dat ze eigenlijk dunnere banden wilden introduceren.

Piastri ziet titelkansen: "Het wordt zeker zwaar"

dinsdag, 18 juni, 2024

Het team van McLaren is bezig met een sterk seizoen in de Formule 1. Ze hebben de aansluiting bij Red Bull Racing gevonden, en ze vechten nu zelfs voor de zeges. Oscar Piastri durft een stapje verder te gaan en hij spreekt zelfs van een mogelijke titelstrijd.

F1 Exhibition vanaf augustus te zien in Londen

dinsdag, 18 juni, 2024

De Formule 1 heeft weer een nieuwe locatie bekend gemaakt voor hun exclusieve tentoonstelling. De sport opende vorig jaar hun eigen tentoonstelling die de fans de kans geeft om bijzondere objecten uit de geschiedenis van de sport te bewonderen. Later dit jaar reist de F1 Exhibition af naar de Britse hoofdstad Londen. De F1 Exhibition [...]

Sainz gaat nieuwe werkgever snel bekend maken

dinsdag, 18 juni, 2024

Carlos Sainz heeft nog altijd geen keuze gemaakt over zijn toekomst in de Formule 1. Hij vertrekt na dit seizoen bij Ferrari, en hij is op zoek naar een nieuwe werkgever. Sainz stelt dat hij snel een keuze zal maken, want hij wil zich kunnen focussen op het huidige seizoen.

‘Onenigheid tussen teams over locatie wintertest 2025′

dinsdag, 18 juni, 2024

Er bestaat nog veel onduidelijkheid over de testdagen in 2025. De teams lijken een akkoord te hebben bereikt over de data, maar de locatie is nog één groot vraagteken. Het lijkt te gaan tussen de circuits van Sakhir in Bahrein en het circuit van Barcelona in Spanje.

Perez verlengde contract om te kunnen strijden met Verstappen

dinsdag, 18 juni, 2024

Sergio Perez verlengde eerder deze maand zijn contract bij Red Bull Racing. Het nieuws kwam nauwelijks als een verrassing, en Perez wil gaan schitteren. Hij onthult dat de aanwezigheid van Max Verstappen een grote rol speelde bij het verlengen van zijn contract.