Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 17th, 2024

Review: Porsche Taycan Cross Turismo (2024) laat zich EV-kroon niet afpakken

maandag, 17 juni, 2024

De Porsche Taycan heeft na ruim vier jaar een uitgebreide upgrade gekregen. Hier profiteert de Cross Turismo ook van. In deze test ruisen wij door het struikgewas met een donkergroene Porsche Taycan 4 Cross Turismo.

‘Alpine overweegt vanaf 2026 verder te gaan als klantenteam’

maandag, 17 juni, 2024

Het team van Alpine beleeft een onrustige periode. De resultaten vallen tegen, en de wagens presteren ook niet goed. Er wordt getwijfeld over de toekomst van het team, al werd dat recent nog ontkend door moederbedrijf Renault. Het lijkt erop dat Alpine er nu zelfs over nadenkt om verder te gaan als klantenteam.

Alonso lacht om statement Verstappen: "Dacht ik vroeger ook!"

maandag, 17 juni, 2024

Max Verstappen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij niet te lang in de Formule 1 wil blijven rijden. Verstappen beschikt nog over een contract tot en met 2028, maar het is niet duidelijk of hij daarna nog doorgaat. Fernando Alonso moet een beetje gniffelen om deze uitspraken van Verstappen.

Sainz weigert te spreken over een silly season

maandag, 17 juni, 2024

Carlos Sainz is nog altijd op zoek naar een nieuwe werkgever voor 2025. Hij speelt een belangrijke rol in het silly season, want veel teams hengelen naar zijn handtekening. Sainz zelf is niet van mening dat er een silly season gaande is, en hij wijst naar de weinige kansen voor talenten.

FIA belooft oplossing voor ‘gevaarlijke’ 2026-regels

maandag, 17 juni, 2024

Autosportfederatie FIA onthulde eerder deze maand de technische regels voor 2026. Er werd lang gewacht op deze regels, maar er ontstonden direct zorgen. Meerdere coureurs vrezen voor een te gevaarlijke topsnelheid, maar volgens de FIA komt dat helemaal goed.

Bearman rijdt VT1 voor Haas in Spanje

maandag, 17 juni, 2024

Aankomend weekend staat de Spaanse Grand Prix op het programma. Het circuit van Barcelona is voor vrijwel iedereen bekend terrein, dus het is voor de teams een goede plek om rookies in te zetten. Het team van Haas doet dat en zet weer Oliver Bearman in.

Villeneuve hoopt op Haas-verkoop: "Voegt niets toe"

maandag, 17 juni, 2024

Het team van Andretti wil nog altijd deelnemen aan de Formule 1. De Amerikanen willen het liefst een nieuw team opzetten, maar ze krijgen het advies om een bestaand team te kopen. Jacques Villeneuve wijst naar Haas, want die voegen volgens hem toch niets toe.

Ocon verwacht dat Alpine te zwaar chassis blijft rouleren

maandag, 17 juni, 2024

Esteban Ocon is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Alpine. Enkele weken geleden maakte Alpine bekend dat ze Ocons contract niet gaan verlengen. De Franse coureur wil nu nog gewoon presteren en hij verwacht dat Alpine het zwaarste chassis blijft rouleren.

Russell verwacht snel Red Bull in Barcelona

maandag, 17 juni, 2024

Het team van Mercedes vond anderhalve week geleden in Canada de aansluiting bij Red Bull Racing. George Russell probeerde de strijd aan te gaan met Max Verstappen, maar dat lukte niet helemaal. Hij verwacht een sterk Red Bull in Spanje, maar hij sluit niet uit dat Mercedes daar ook goed voor de dag gaat komen.

Horner eist meer vrijheid binnen 2026-regels

maandag, 17 juni, 2024

Anderhalve week geleden trok de FIA het doek van het regelboek voor 2026. In dat jaar gaan er nieuwe reglementen gelden in de Formule 1, en daar is nog niet iedereen tevreden mee. Christian Horner hoopt dat de teams genoeg vrijheid krijgen onder de nieuwe regels.