Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 16th, 2024

Ferrari pakt nipte zege in verregend Le Mans, Schuring beste in GT3

zondag, 16 juni, 2024

Ferrari #50 is de winnaar van de 92ste editie van de 24 heures du Mans. Nicklas Nielsen, Antonio Fuoco en Miguel Molina mogen namens de Scuderia op het hoogste treetje staan. Het drietal versloeg de Toyota #7 met Nyck de Vries, Kamui Kobiyashi en José Maria Lopez nipt, want veel zat er niet meer in de tank om die laatste ronde [...]

Stroll heeft niet de ambitie te vertrekken bij Aston Martin

zondag, 16 juni, 2024

Het heeft er alle schijn van dat Lance Stroll ook volgend jaar voor het team van Aston Martin rijdt. De Canadees krijgt vaak het etiket van paydriver opgeplakt. Het lijkt er echter niet op dat hij het team van zijn vader gaat verlaten, daar heeft hij ook helemaal geen zin in.

Bottas eist betere prestaties van Sauber: "Geen hogere wiskunde"

zondag, 16 juni, 2024

Het team van Sauber heeft een rampzalige seizoenstart achter de rug. De Zwitserse renstal is als enige nog puntloos, en ze kampen met de nodige problemen. Valtteri Bottas baalde als een stekker, en hij stelt dat het geen hogere wiskunde is om dat op te lossen.

Montoya ziet Verstappen niet vertrekken: "Geloof me"

zondag, 16 juni, 2024

Max Verstappen beschikt nog over een langlopend contract bij Red Bull Racing. Door de onrust binnen het team, werd Verstappen in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Mercedes. Volgens Juan Pablo Montoya gaat dat echter zeker niet gebeuren.

Mercedes positief: "Auto werd een vriend van de coureurs"

zondag, 16 juni, 2024

Het team van Mercedes kende in Canada een zeer positief raceweekend. Na meerdere teleurstellende races, ging het in Montreal allemaal iets beter. George Russell kwam als vierde over de streep, en men was tevreden. Volgens James Allison werd de auto steeds meer een vriend van de coureurs.

Brundle ziet dat Hamilton steeds beter moet presteren

zondag, 16 juni, 2024

Lewis Hamilton kende afgelopen weekend een frustrerende race in Canada. Op het Circuit Gilles Villeneuve kwam hij als vierde over de streep, maar na afloop was hij allesbehalve tevreden. Volgens Martin Brundle moet Hamilton tegenwoordig op zijn allerbest presteren om de jonge coureurs te verslaan.

Jos Verstappen wint Rally van Wervik

zondag, 16 juni, 2024

Er is dit weekend geen Formule 1, maar dat betekent niet dat er geen zege is van een Verstappen. Jos Verstappen verscheen aan de start van de Rally van Wervik, en hij wist deze rally in het zuidwesten van België met een flinke voorsprong op zijn naam te schrijven.