Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 13th, 2024

Marko hoopvol: "Data ziet er veelbelovend uit"

donderdag, 13 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft een aantal zware races achter de rug. De Oostenrijkse renstal moest de strijd vol aangaan met de concurrentie, en het lijkt er dan ook op dat die dichterbij zijn gekomen. Helmut Marko maakt zich geen zorgen, en hij hint op een aantal goede verbeteringen.

Berger voorspelt nieuw ‘succeshoofdstuk’ voor Newey

donderdag, 13 juni, 2024

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Adrian Newey ligt. De Britse topontwerper gaat vertrekken bij Red Bull Racing, en meerdere teams azen op zijn handtekening. Gerhard Berger denkt dat Newey voor Ferrari gaat kiezen, en dat er dan een nieuw succeshoofdstuk zal ontstaan.

Crashende Perez voert pijnlijk klassement aan

donderdag, 13 juni, 2024

Sergio Perez kent tot nu toe een redelijk teleurstellend seizoen in de Formule 1. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur kende meerdere flinke crashes, en dat zorgt er dan ook voor dat hij een pijnlijk lijstje aanvoert. Perez is namelijk de coureur die de meeste schade heeft gereden.

Audi stelt nieuw kopstuk aan voor F1-project

donderdag, 13 juni, 2024

Bij het team van Sauber wordt er hard gewerkt aan de transitie naar het fabrieksteam van Audi in 2026. In de afgelopen maanden heeft het team al meerdere nieuwe namen aangesteld. Vandaag heeft het team bekend gemaakt dat ze een nieuwe Chief Commercial Officer hebben aangesteld.

Vowles kondigt belangrijke Williams-updates aan

donderdag, 13 juni, 2024

Het team van Williams kent tot nu toe een redelijk seizoen. De Britse formatie reed meerdere goede races, maar ze liepen ook vaak tegen pech aan. Teambaas James Vowles blijft strijdbaar en hij kondigt belangrijke updates aan voor de komende raceweekenden.

Starttijd Qatarese Grand Prix aangepast

donderdag, 13 juni, 2024

Later dit jaar staat de Grand Prix van Qatar op het circuit van Losail weer op het programma. Het wordt de derde editie van de race, maar er is nu al een aanpassing doorgevoerd. De FIA heeft namelijk bekend gemaakt dat het weekendschema is aangepast.

Ricciardo haalde kracht uit felle kritiek Villeneuve

donderdag, 13 juni, 2024

Daniel Ricciardo speelde afgelopen weekend een hoofdrol in Canada. Hij ging verbaal de strijd aan met de kritische Jacques Villeneuve, en hij kende een goed weekend. Ricciardo denkt dat hij veel energie haalde uit de kritiek die hij ontving van Villeneuve.

Mercedes zet in op meer goede races: "Auto naar voren wringen"

donderdag, 13 juni, 2024

Het team van Mercedes kende een verrassend sterk weekend in Canada. George Russell pakte de pole position en hij kwam als derde over de streep in de race. James Allison was blij met het resultaat, en hij verwacht dat Mercedes ook competitief zal zijn in Spanje.

Marko trots: "Max verhoogde snelheid op het juiste moment"

donderdag, 13 juni, 2024

Max Verstappen reed afgelopen weekend in Canada weer een razendsnelle race. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur versloeg zijn concurrenten na een spannende strijd. Helmut Marko was onder de indruk en hij stelt dat Verstappen op het juiste moment zijn snelheid verhoogde.

Hill wil dat Mercedes achter Russell gaat staan

donderdag, 13 juni, 2024

George Russell kende een goed weekend in Canada. De Brit vocht mee om de zege, maar hij maakte ook een aantal kleine foutjes. Dit kostte hem uiteindelijk de kans op de zege, en volgens Damon Hill zou het goed zijn als Mercedes een keertje volledig gaat steunen.