Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 12th, 2024

Brundle looft Verstappen: "Daardoor ziet Perez er slechter uit"

woensdag, 12 juni, 2024

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de Canadese Grand Prix op zijn naam. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur reed een sterke race, en hij versloeg zijn concurrenten in een direct duel. Martin Brundle was onder de indruk en hij stelde dat Verstappen deed wat hij moest doen.

Marko opgelucht: "Goed dat andere teams niet constant zijn"

woensdag, 12 juni, 2024

Max Verstappen deed afgelopen weekend goede zaken in de strijd om het wereldkampioenschap. Hij won in Canada, en hij profiteerde van mindere resultaten van de concurrentie. Helmut Marko denkt echter niet dat het makkelijk gaat worden, maar dat het wel goed is dat de andere teams niet constant presteren.

Hill onder de indruk van Verstappen: "Hij won door zijn genialiteit"

woensdag, 12 juni, 2024

Max Verstappen maakte afgelopen weekend veel indruk in Canada. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur moest de strijd aangaan met zijn concurrenten, en hij reed een foutloze race. Damon Hill was onder de indruk en hij stelt dat de zege meer kwam door Verstappen dan door Red Bull.

Deze voormalig Formule 1-coureurs doen mee aan de 24 uur van Le Mans

woensdag, 12 juni, 2024

Aankomend weekend staat de iconische 24 uur van Le Mans weer op het programma. De welbekende race op het Circuit de la Sarthe kent dit jaar een ijzersterk startveld. Er staat een recordaantal Hypercars aan de start, maar opvallend genoeg niet heel veel voormalig Formule 1-coureurs.

Magnussen geeft toe dat hij buiten de boot kan vallen

woensdag, 12 juni, 2024

Kevin Magnussen moet vechten voor zijn toekomst in de Formule 1. De Deen beschikt over een aflopend contract bij Haas, en hij is niet bezig met een superseizoen. Magnussen geeft nu voor het eerst toe dat het risico bestaat dat hij buiten de boot kan gaan vallen.

Stella eerlijk: "Mercedes had voor ons moeten finishen"

woensdag, 12 juni, 2024

Het team van McLaren speelde afgelopen weekend een hoofdrol in de Canadese Grand Prix. Met Lando Norris maakten ze een goede kans op de zege, maar uiteindelijk werd de Brit tweede. Teambaas Andrea Stella blijft eerlijk en hij stelt dat het team van Mercedes voor Norris had moeten finishen.

Norris ziet twee sterke McLaren-coureurs: "Dat is tegenwoordig zeldzaam"

woensdag, 12 juni, 2024

Het team van McLaren is momenteel bezig met een goed seizoen. Lando Norris en Oscar Piastri komen allebei goed voor de dag, en dat is een groot voordeel. Lando Norris kan het dan ook niet laten om hier een klein grapje over te maken in de richting van de concurrentie.

‘Mercedes kiest voor Antonelli na wegvallen Verstappen’

woensdag, 12 juni, 2024

Het lijkt er sterk op dat het team van Mercedes een opvolger van Lewis Hamilton heeft gevonden. In de afgelopen maanden werden veel coureurs in verband gebracht met het zitje. Toto Wolff aasde op Max Verstappen, maar het lijkt erop dat hij die droom heeft laten varen en voor Andrea Kimi Antonelli heeft gekozen.

Verstappen: "Kunnen deze problemen oplossen zonder RB20 te verzwakken"

woensdag, 12 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing wist afgelopen weekend te winnen in Canada. Max Verstappen moest hiervoor vechten, maar het lukte hem wel. Red Bull kampt echter nog steeds met de problemen op de kerbstones en de hobbels, maar volgens Verstappen kan dit worden opgelost zonder andere delen van de auto te beïnvloeden.

Marko ligt niet wakker van opmerkelijke gridstraf Perez

woensdag, 12 juni, 2024

De Grand Prix van Canada barstte afgelopen weekend van de opmerkelijke incidenten. Sergio Perez reed na een spin verder met een zwaar beschadigde achtervleugel, en dat kwam hem op een zware straf te staan. Helmut Marko maakt zich daar niet te druk over.