Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 10th, 2024

Verstappen wacht op topvorm Perez: "Hebben twee auto’s nodig"

maandag, 10 juni, 2024

Max Verstappen moest het afgelopen weekend weer alleen doen in Canada. Zijn Red Bull-teamgenoot Sergio Perez startte in het achterveld en viel vervolgens uit na een spin. Verstappen stelt dat Red Bull beide auto's nodig heeft in de strijd om het constructeurskampioenschap.

Renault Captur (2024) review: succesnummer wordt chiquer, Franser en goedkoper

maandag, 10 juni, 2024

De Renault Captur is vernieuwd. Dat valt niet te missen, want de voorzijde is behoorlijk op de schop gegaan en moderner geworden. Ook vanbinnen is de Renault Captur weer helemaal bij de tijd. Hoe bevalt de Captur E-Tech Full Hybrid 145 op de weg?

Hamilton fakkelt zichzelf af: "Eén van mijn slechtste races ooit"

maandag, 10 juni, 2024

De Canadese Grand Prix was een enorm spektakelstuk. Er gebeurde genoeg op het Circuit Gilles Villeneuve. Er waren veel winnaars en verliezers, en Lewis Hamilton rekent zichzelf tot die laatste groep. De Britse zevenvoudig wereldkampioen kraakt zichzelf volledig af.

Leclerc zwaar teleurgesteld: "Dit doet wel pijn"

maandag, 10 juni, 2024

Het team van Ferrari kende een rampzalig weekend in Canada. Charles Leclerc en Carlos Sainz vielen allebei uit waardoor Ferrari een nulscore noteerde. Leclerc baalde als een stekker, en hij stelde na afloop van zijn korte race dat dit heel erg veel pijn deed.

‘Teams eisen verbetering na grote problemen in Canada’

maandag, 10 juni, 2024

De Canadese Grand Prix was afgelopen weekend een enorm spektakelstuk. Er gebeurde zeer veel op het Circuit Gilles Villeneuve, en de fans zaten op het puntje van hun stoel. Achter de schermen ging er echter van alles mis, en daar waren de teams niet zo blij mee.

Vasseur zucht: "Hoop dat de shit nu voorbij is"

maandag, 10 juni, 2024

Het team van Ferrari kende een rampzalige Grand Prix in Canada. Charles Leclerc en Carlos Sainz vielen allebei uit nadat ze ook al een tegenvallende kwalificatie achter de rug hadden. Frédéric Vasseur baalt en hij hoopt dat deze 'shit' nu voor nu wel voorbij is.

Canadese promotor berispt na te vroege track invasion

maandag, 10 juni, 2024

De stewards kenden een drukke avond in Montreal. Ze moesten meerdere zaken onderzoeken, en zelfs de promotor van de Canadese Grand Prix moest zich melden. Ze werden berispt aangezien een aantal groepen fans te vroeg de baan wisten te betreden.

Ocon woest op Alpine: "Totale nonsens"

maandag, 10 juni, 2024

Esteban Ocon kende een frustrerende race in Canada. De Franse Alpine-coureur werd tiende, maar hij kreeg wel te maken met teamorders. Ocon reageerde furieus, en na afloop werd wel duidelijk dat het rommelt binnen het team van Alpine. Ocon was niet tevreden.

Perez zwaar gefrustreerd na nieuwe waardeloze race

maandag, 10 juni, 2024

Sergio Perez was één van de grootste verliezers van de Canadese Grand Prix van afgelopen weekend. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur viel uit nadat hij zijn auto had beschadigd bij een spin. Het was niet zijn enige fout van het weekend, en hij baalde als een stekker.

Verstappen schrok van bosmarmot: "Dacht dat hij dood was!"

maandag, 10 juni, 2024

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de spectaculaire Canadese Grand Prix op zijn naam. Verstappen versloeg zijn concurrenten, hield het hoofd koel in de regen en hij slalomde beheerst door de chaos heen. Na afloop meldde hij wel dat zijn race bijna werd verpest door een bosmarmot.