Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 9th, 2024

Wolff niet te gretig: "Zege was te veel van het goede"

zondag, 9 juni, 2024

Het team van Mercedes kende een goede race in Canada. George Russell vocht voor de zege, maar hij maakte net te veel foutjes. Hij kwam als derde over de streep, en dat leverde hem een podiumplaats op. Teambaas Toto Wolff was in ieder geval heel erg tevreden met het resultaat.

Canadese promotor naar stewards voor mogelijke track invasion

zondag, 9 juni, 2024

De stewards krijgen een lange avond in Canada. Yuki Tsunoda, George Russell, Oscar Piastri en Sergio Perez moeten zich melden voor uiteenlopende incidenten. Maar ook de organisatie van de Grand Prix moet zich nu melden voor een opvallend moment.

Viertal coureurs voor opvallende vergrijpen naar stewards

zondag, 9 juni, 2024

De Canadese Grand Prix was een enorm spektakelstuk. Er gebeurde heel erg veel op de baan, en dat zorgt er ook voor dat er nog veel zal worden onderzocht. De stewards krijgen een drukke avond, want ze moeten meerdere zaken gaan onderzoeken. Onder meer Sergio Perez moet zich melden.

Russell zwaar teleurgesteld: "Gemiste kans"

zondag, 9 juni, 2024

George Russell maakte vandaag een goede kans op de zege in Montreal. In de wisselende omstandigheden leek hij zijn hoofd koel te houden, maar uiteindelijk kwam hij als derde over de streep. Na afloop was Russell heel erg teleurgesteld, het voelde voor hem als een gemiste kans.

Norris ligt niet wakker van P2: "Perfecte race"

zondag, 9 juni, 2024

Lando Norris speelde een hoofdrol in de Canadese Grand Prix van vandaag. Hij vocht mee om de zege, maar hij moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats. Het was een echt spektakelstuk, en daar had Norris stiekem best wel van genoten.

Verstappen vond het geweldig: "Dit soort races heb je nodig!"

zondag, 9 juni, 2024

Max Verstappen kwam zojuist als winnaar over de streep in de Canadese Grand Prix. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur reed een geweldige race, en hij hield het hoofd koel. Het was een ouderwets spektakelstuk, en Verstappen was daar heel erg tevreden mee.

Uitslag Grand Prix van Canada: Verstappen wint spektakelstuk onder wisselende omstandigheden

zondag, 9 juni, 2024

De Grand Prix van Canada is weer een feit. Op het iconische Circuit Gilles Villeneuve werd de zege een prooi voor Max Verstappen  . Hij wist in de race   Lando Norris achter zich te houden, hij kwam als tweede over de streep. De top drie werd vandaag compleet gemaakt door  George Russell.

Verstappen verwacht interessante race: "Alles kan gebeuren"

zondag, 9 juni, 2024

Max Verstappen gaat vandaag vanaf de tweede plaats op jacht naar de zege in Canada. Hij had op een beter weekend gehoopt, maar hij kan leven met de huidige situatie. Hij voorspelt een interessante race, en daarbij kijkt hij ook naar de mogelijke regen die gaat vallen.

FIA staat open voor gesprekken met teams over 2026-regels

zondag, 9 juni, 2024

Autosportfederatie FIA presenteerde eerder deze week de regels voor 2026. Het document bevatte de details van de nieuwe technische reglementen, en de teams maken zich een beetje zorgen. FIA-kopstuk Nikolas Tombazis stelt dat er zeker nog dingen aan kunnen worden gepast.

Video: Newgarden maakt flinke klapper in kwalificatie

zondag, 9 juni, 2024

In de Formule 1 was de kwalificatie spectaculair, maar in de IndyCar was het niet anders. Op het permanente circuit van Road America, een beetje het Amerikaanse Spa-Francorchamps, regende het pijpenstelen. Aan het einde van de sessie tijdens de Fast Six - waarbij de zes overgebleven rijders strijden om pole – ging Josef Newgarden er keihard vanaf [...]