Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 8th, 2024

Wolff haalt zijn gelijk: "Zeggen al een tijdje dat we de juiste kant opgaan"

zaterdag, 8 juni, 2024

Het team van Mercedes kende een rampzalige start van het seizoen, maar in de Canadese kwalificatie sloegen ze toe. George Russell reed een geweldige ronde, en dat leverde hem de pole position op. Mercedes-teambaas Toto Wolff was uitermate tevreden met het resultaat.

Verstappen naar de stewards en moet vrezen voor tweede startplaats

zaterdag, 8 juni, 2024

Max Verstappen reed vandaag de tweede tijd in de kwalificatie in Canada. Normaal gesproken zou hij dan ook vanaf de tweede plaats starten, maar dat is nog helemaal niet zeker. Verstappen moet zich namelijk bij de stewards melden voor een opvallende vergrijp.

Norris in zijn sas met P3: "Heb zin in morgen!"

zaterdag, 8 juni, 2024

De kwalificatie in Canada was ongekend spannend. De verschillen waren enorm klein, en veel coureurs maakten kans op de pole position. George Russell en Max Verstappen noteerden dezelfde tijd, en Lando Norris kwam ook heel dichtbij. De McLaren-coureur kan wel leven met de derde tijd.

Verstappen kan leven met ‘tweede’ tijd: "Het is wat het is"

zaterdag, 8 juni, 2024

Max Verstappen noteerde vandaag de snelste tijd, maar George Russell deed dat ook. Aangezien Russell de tijd als eerste had genoteerd, was de pole voor hem. Verstappen nam daar genoegen mee, hij was best wel tevreden met zijn kwalificatie op het Circuit Gilles Villeneuve.

Russell uitzinnig van vreugde: "Dit gevoel heb ik gemist!"

zaterdag, 8 juni, 2024

De kwalificatie in Canada was een spektakelstuk. De verwachte regen bleef uit, maar op de baan regende het wel snelle tijden. George Russell noteerde dezelfde tijd als Max Verstappen, maar omdat de Brit eerder was, ging de pole naar hem. Hij was daar heel erg blij mee.

Uitslag kwalificatie Canada: Verstappen en Russell even snel, maar pole voor Brit

zaterdag, 8 juni, 2024

De strijd om de pole position in Canada is weer beslist. Op het Circuit Gilles Villeneuve in de stad Montreal werd die fel begeerde pole gepakt door Mercedes-coureur George Russell. Hij deelt morgen de eerste startrij met Max Verstappen . De top drie werd in deze sessie compleet gemaakt door Lando Norris.

Officieel: VCARB bevestigt Tsunoda voor 2025

zaterdag, 8 juni, 2024

Het is voor weinig mensen een verrassing, maar Yuki Tsunoda heeft zijn contract bij Visa Cash App RB verlengd. De Japanner maakt momenteel een goede indruk in de Formule 1, en het leek er niet op dat hij ergens anders heen zou gaan. Nu is het dus officieel en rijdt Tsunoda ook in 2025 voor [...]

Perez weet wat hij moet doen in Canadese kwalificatie

zaterdag, 8 juni, 2024

De kwalificatie op het Circuit Gilles Villeneuve staat op het punt van beginnen. Met regen in de lucht kan er van alles gebeuren, en de coureurs zijn zich daar ook van bewust. Volgens Sergio Perez is het belangrijk om op het juiste moment de baan op te gaan.

Sprintrace te duur voor promotor Canadese GP

zaterdag, 8 juni, 2024

Dit weekend wordt in Montreal het Canadese raceweekend afgewerkt. De derde vrije training zit er niet op, en de kwalificatie staat over ruim een uur op het programma. Een sprintweekend zit er niet in, volgens de promotor is dat simpelweg te duur om te organiseren.

Foto’s: De vrije trainingen in Canada

zaterdag, 8 juni, 2024

Het Canadese raceweekend is momenteel in volle gang. De drie vrije trainingen zitten erop, en de teams en de coureurs zijn bezig met de voorbereidingen op de kwalificatie van later vandaag. De regenachtige sessies leverden veel mooie plaatjes op, check de foto's van de vrije trainingen hieronder in de fotomap!