Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 7th, 2024

Winnaar Canadese GP krijgt door AI ontworpen trofee

vrijdag, 7 juni, 2024

De Canadese Grand Prix van dit weekend zal op meerdere manieren de geschiedenis ingaan. Vanzelfsprekend vanwege het feit dat elke race in de geschiedenisboekjes belandt, maar ook omdat de winnaar de eerste trofee die door AI is ontworpen zal ontvangen. De organisatie van de Grand Prix en de Formule 1 heeft ervoor gekozen om dit [...]

Ricciardo rijdt met ‘stroophelm’ in Canada

vrijdag, 7 juni, 2024

De Canadese Grand Prix van dit weekend is enorm populair onder de teams, coureurs en fans. Een aantal coureurs hebben er dan ook voor gekozen om voor dit weekend van helmdesign te wisselen. Daniel Ricciardo heeft zich laten inspireren door zijn ontbijt.

Organisatie Canadese GP komt met bijzonder Senna-eerbetoon

vrijdag, 7 juni, 2024

Het Circuit Gilles Villeneuve in Montreal is voor veel volgers van de Formule 1 bekend terrein. De baan in de Canadese stad is al jaren hetzelfde, maar dit jaar heeft men iets opvallends aangepast. Wie goed oplet, ziet namelijk dat de kerbstones in de eerste bochten zijn aangepast. Normaal gesproken zijn de kerbstones in Montreal [...]

Uitslag VT1 Canada: Norris snelste in compleet verregende training

vrijdag, 7 juni, 2024

De eerste vrije training in Canada zit er alweer op. Op het Circuit Gilles Villeneuve in de stad Montreal werd de snelste tijd zojuist genoteerd door Lando Norris. Achter hem stond de naam van Carlos Sainz op de tweede plaats op de tijdenlijst. De top drie werd compleet gemaakt door Charles Leclerc.

Norris tempert verwachtingen: "Concurrentie sterk in Canada"

vrijdag, 7 juni, 2024

Het team van McLaren liet afgelopen maand zien dat ze mee kunnen strijden met de zeges. Samen met Ferrari hebben ze Red Bull Racing bijgehaald, en in Canada kunnen ze weer presteren. Lando Norris schuift de favorietenrol van zich af en hij wijst naar de concurrentie.

Leclerc denkt niet aan titel: "Red Bull nog steeds de beste"

vrijdag, 7 juni, 2024

Het lijkt erop dat de Formule 1-wereld in Canada zal worden getrakteerd op een spannend weekend. De verschillen tussen Red Bull Racing, Ferrari en McLaren lijken immers nog steeds klein te zijn. Charles Leclerc is optimistisch, maar hij durft zeker nog niet te dromen van de wereldtitel.

Perez aast op sportieve revanche: "Hoop dat het niet zo ernstig is"

vrijdag, 7 juni, 2024

Sergio Perez belichaamde in Monaco de problemen van Red Bull Racing. De Mexicaan kwam daar niet door het eerste kwalificatiegedeelte heen. Dit weekend in Canada wil Perez sportieve wraak gaan nemen, en hij hoopt dat het niet weer zo ernstig zal zijn.

Verstappen nuanceert zorgwekkende uitspraken Marko

vrijdag, 7 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft een lastige maand achter de rug. In Miami, Imola en Monaco werd duidelijk dat Ferrari en McLaren het gat hebben gedicht. Helmut Marko stelde dat er problemen waren met de correlatie met de simulator, maar Max Verstappen nuanceert dat.

Positieve Hamilton mikt op podiumplaats in Canada

vrijdag, 7 juni, 2024

Het team van Mercedes is bezig met een lastig seizoen in de Formule 1. Terwijl de teams van Ferrari en McLaren aansluiting hebben gevonden bij Red Bull Racing, rommelt Mercedes maar wat aan. Lewis Hamilton blijft echter positief en hij denkt dat het podium niet zo heel erg ver weg is.

Brown laat nieuw tattoo zetten na zege Norris

vrijdag, 7 juni, 2024

Het team van McLaren heeft een goede start van het seizoen achter de rug. Ze vechten nu met Red Bull Racing en Ferrari, en in Miami wist Lando Norris zijn eerste race te winnen. CEO Zak Brown heeft nu een tatoeage laten zitten als herinnering aan de zege van Norris.