Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 5th, 2024

Lawson hoopt op Red Bull-zitje, maar sluit vertrek niet uit

woensdag, 5 juni, 2024

Het silly season in de Formule 1 draait momenteel op volle toeren. Veel coureurs azen op een zitje, en dat geldt ook voor Liam Lawson. Het Red Bull-talent wil graag een volledig seizoen in de Formule 1 rijden, het liefst bij een Red Bull-team. Hij stelt dat hij ook verder kan kijken.

Perez wil het zichzelf makkelijker maken in Canada

woensdag, 5 juni, 2024

Sergio Perez reist met een goed gevoel af naar Montreal voor de Canadese Grand Prix. De Mexicaan verlengde eerder deze week zijn contract bij Red Bull, maar hij weet dat het beter moet. Hij is erop gebrand om goed te presteren op het bekende circuit in Montreal.

Verstappen ‘geweldige hulp’ voor DTM-rijder Vermeulen

woensdag, 5 juni, 2024

Max Verstappen wordt momenteel gezien als één van de beste coureurs van de wereld. Hij deelt zijn talent graag met andere coureurs, en hij treedt op als een soort mentor voor Thierry Vermeulen. De jonge DTM-coureur omschrijft Verstappen als een 'geweldige hulp'.

Ricciardo aast op goede score op speciale grond in Canada

woensdag, 5 juni, 2024

Het Formule 1-seizoen gaat aankomend weekend verder met de Canadese Grand Prix op het circuit van Montreal. Voor Daniel Ricciardo wordt het een speciaal weekend, want hij won hier tien jaar geleden zijn eerste race. Hij zal ook moeten gaan scoren en hij barst van de ambitie.

Russell eerlijk: "Dan heb je een emotionele hangover"

woensdag, 5 juni, 2024

George Russell is op een redelijke wijze aan het huidige seizoen begonnen. Hij is weer sneller dan zijn teamgenoot Lewis Hamilton, en hij lijkt de goede kant op te gaan. Russell geeft eerlijk toe dat het niet altijd goed met hem ging, hij is heel open over zijn mentale gezondheid.

Doohan vervangt Ocon tijdens VT1 in Canada

woensdag, 5 juni, 2024

Het ging deze week veelvuldig over het team van Alpine. De Franse renstal maakte bekend dat Esteban Ocon na dit jaar gaat vertrekken, terwijl het eerder zelfs ging over een mogelijk schorsing. Dat is niet het geval, maar hij zal in de eerste vrije training in Canada wel zijn auto moeten afstaan aan Jack Doohan. [...]

Ralf Schumacher ziet droom Mick Schumacher in gevaar komen

woensdag, 5 juni, 2024

Mick Schumacher droomt nog altijd van een comeback in de Formule 1. De Duitse coureur fungeert momenteel als reservecoureur bij Mercedes, maar hij wordt gezien als een mogelijkheid voor Alpine. Ralf Schumacher vreest dat de droom van zijn neefje voorbij is als hij nu geen stoeltje weet te vinden.

‘Ricciardo krijgt rugdekking van Horner en lijkt niet te vertrekken’

woensdag, 5 juni, 2024

De rijdersmarkt in de Formule 1 draait momenteel op volle toeren. Veel coureurs gaan vertrekken bij hun teams, of ze willen er alles aan doen om in aanmerking te komen voor contractverlenging. Ook Daniel Ricciardo wil zijn contract verlengen, en hij lijkt rugdekking te krijgen van Christian Horner.

Hill plaatst vraagtekens bij Perez in titelstrijd

woensdag, 5 juni, 2024

Sergio Perez verlengde gisteren zijn contract bij het team van Red Bull Racing. De Mexicaan staat nu tot en met 2026 onder contract bij de regerend constructeurskampioen. Damon Hill vraagt zich af of Perez het team van Red Bull niet zal afremmen in de titelstrijd.

Verstappen blij met contractverlenging Perez: "Geweldig nieuws"

woensdag, 5 juni, 2024

Na een tegenvallende race in Monaco wil Max Verstappen sportieve revanche gaan nemen in Canada. De Nederlandse regerend wereldkampioen heeft zich zo goed mogelijk voorbereid, en hij stelt dat hij veel tijd door heeft gebracht met het team en in de simulator.